Kvalitetstid (pizzatid)

IMG_8823.JPG

Molly My og jeg var “alene hjemme” fredag aften, altid mærkeligt at skrive alene, for vi er jo ikke alene, vi har jo netop hinanden. Og helt aften, var det i grunden nok heller ikke, for vi cyklede der ned lige efter børnehaven altså kl. 15.30 og var allerede hjemme ved 17 tiden igen.

Cyklede nemlig ned på Mother, Molly My’s favorit sted når vi skal på “restaurant” alle steder man kan spise ude er en restaurant i Molly My’s verden, men lige Mother tænker jeg fint kan gå under den kategori.

Hun elsker det, elsker at få hendes egen (børne) margarita pizza og bare sidde der stolt og guffe den i sig, en hel inkl. skorper bliver kørt lige ned i den lille mave, igår flottede vi os også og købte en is til dessert.

Jeg stornyder disse små stunder vi har “alene”, det er ekstra hyggeligt og ren kvalitetstid for mig og os. Det bliver desværre nok ikke til en “Mor og Molly My” ferie i år, altså ferie har vi jo haft meget af, men sådan en hvor vi selv rejser kun os to, simpelthen fordi tiden og pengene ikke helt er til det.

Men jeg håber så at vi kan få det hele til at passe sammen, så vi gør det til foråret, jeg vil så gerne.

I kan læse om vores andre “Mor og Molly My” ferier lige her.

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *