Noget om uglet hår og tryllerier

IMG_6902

Det handler om tryllerier idag, virkelig tryllerier. Hvertfald hvis du spørg Molly My og til dels hendes hår, altså hvis det kunne tale. Nemlig Tuttifrutti tryllecremen fra Cool Kidz.

Hvis i har fulgt med lidt tid, har i nok set at Molly My (og jeg) har kronisk uglet hår, men i mangler at se det om morgenen = meget mere uglet hår.

Jeg sætter det for det meste bare op i en knold, men Molly My der helst vil have løst hår, ja hun skal altså have det redt lidt. Og selvom hun har fint skandinavisk hår, og ikke så meget af det, så kan hun altså få seriøse ugler alligevel.

Derfor lidt af en kamp til tider, at få lov at komme en børste i det. Nu kommer vi til tryllerierne, nemlig tryllecremen. Nu kommer vi en lille bitte klat let fordelt i håret og det reddes så let som ingen ting, vi har mest brugt det i tørt hår om morgenen, men det er også godt efter badet i vådt hår.

Billederne her før/efter, kan nok lidt fornemme processen:

IMG_6903

IMG_6906

Den er meget meget meget drøj i brug, jeg bruger en lille bitte smule, se billedet nedenfor, jeg forventer derfor at vi har denne krukke i noget der ligner 100 år.

IMG_6905

Kunne den være noget for jer? Så har jeg fået lov til at tilbyde den med hele 30%, lige her ovre på mit deal site, det er da værd at tage med ik?

IMG_6910

IMG_6907

Jeg har også selv brugt den i mit hår, dels til når det skal reddes, men også for lige at samle det lidt i spidserne eller til at ligge små strikhår lidt ned.

Lyder det godt? Ja, så fåes den jo nedsat fra kr. 189 til kr. 132, lige her.

 

 

4 Comments
  1. Så er den bestilt, nu håber jeg den er så god som du siger:) vi er i stor kamp hver dag med det uglede hår, og jeg føler snart vi har prøvet diverse balsam spray osv der findes. Til tider overvejer vi næsten at få hende klippet kort fordi det altid ender med tårer og kamp;)

    1. I bliver IKKE skuffede, jeg ville aldrig sige noget var godt, uden at vi selv havde prøvet det først og syntes at det var godt, så hellere lade vær med at vise det frem 😉 Smil og dejlig dag.

    1. Hej Maija, den er uden parabener, farvestoffer, kunstig parfume, silikone og æteriske olier. Så fin \”ren\” efter min overbevisning 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.