Vi har været på hundebesøg idag

IMG_9084.JPG

I kender jo til Molly My’s kærlighed for hunde, specielt Gunner. Men bestemt også mine forældres hunde, faktisk mere end jeg lige vidste. For tre uger siden måtte de nemlig sige farvel til den ene af deres hunde, Lauritz, da han var blevet gammel og syg.

Det fyldte enormt meget for hende, først da jeg fortalte det ville hun slet ikke tale med mig, men gemte bare hendes ansigt i sofaen, senere kom alle spørgsmålene, omkring er Ingeborg (deres anden hund) så meget ked af det? Og hvad med Gunner, er Gunner også syg? Det har fyldt en del for hende i de sidste uger, hun har spurgt ind og vi har talt om det.

Idag har vi så været oppe og besøge Ingeborg’s “lillesøster”, deres nye hund Agnes, ja de spilder skam ikke tiden. Ingeborg skulle ikke være alene, så en ny hund er nu flyttet ind. Og Molly My har sådan glædet sig til at vi skulle op og besøge hende, og var også fin og forsigtig omkring hende, hun er jo meget lille mor, sagde hun.

IMG_9073.JPG

Ingeborg fik bestemt også kram og hygge, ikke kun lille Agnes. Min lille dyreglade pige, fyldt med kærlighed ❤️

Beklager billedekvaliteten, men det var lige mobilen der var med idag, og ikke det “store” kamera, sådanne dag skal også være tilladt!

 

Molly My’s kjole er fra Soft Gallery, og en af vores absolut favorit styles fra denne sæson. Den er købt lige her hos Lillefigaro.dk, de har et skønt udvalg af Soft Gallery.

Leggings er fra fine Comme Ci Comme Ca, som jeg skrev mere om lige her.

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *