Mød Fido (eller som Molly My siger) Gunner ❤️

IMG_7104

IMG_7108

Molly My har fået en ny ven, hvis i følger med på Instagram, har i nok lige her, set at en så god ven at den også skal soves med. Nemlig en TeddySit Fido, og selvom den hedder Fido, ja så kalder hun den jo (selvfølgelig) Gunner, det er jo en hund ik?

Kender i TeddySit? TeddySit er meget enkelt fortalt en stoleforhøjer, så børnene kan sidde godt på en alm. stol, altså i gammeldags forstand en erstatning for “telefonbøgerne”, faktisk har jeg aldrig (tror jeg?) selv siddet på telefonbøger, men har hørt at det er normalt at sætte børnene på sådan et par, når de skal kunne nå bordet.

Molly My har hjemme og i sommerhuset en børnestol, så hun fint kan være med ved bordet, men derfor er TeddySit stadig interessant for os, den er god til når vi har gæster med børn og ikke har nok stole til alle, eller til at tage med på tur, hvis vi skal på besøg steder der ikke har en børnestol, eller hvis vi skal ud og flyve eller andre steder hvor hun skal kunne sidde godt, den vejer ikke noget ( 385 gram), så den er virkelig let lige at tage med under armen.

Ligesom den altså også “bare” er skøn at sidde på gulvet med, den behøver ikke kun være en stoleforhøjer, den kan bestemt bruges på børneværelset også, Molly My har hvertfald kastet hendes kærlighed på den. Specielt pga. de børnevenlige design, hun elsker jo dyr. Det samme har vi voksne, de er fine og i god kvalitet, kan nemt tørres af og så er de lavet med skridsikkert underlag, så de sidder “fast” på stolen, kæmpe plus, jeg syntes nemlig tit at en alm. pude kan glide rundt.

Vejledende alder er fra 2-6 år, men det er min overbevisning at den kan bruges længere, det er vel rart for alle med lidt blødt at sidde på ik?

IMG_7077

IMG_7126

Hvad siger i, er den ikke perfekt til at have med hjem til bedsteforældrene og generelt på tur? Ligesom den bare er fin hjemme også 🙂

 

De kan købes, lige her.

 

2 Comments
  1. Åha den var fin! Du har solgt den mægtig godt ind til mig. Må eje en nu! Hvor længe holder rabatten? Som i, kan jeg købe når jeg er tilbage fra ferie? Om en uge? Tak for altid gode indlæg og mægtig fine billeder af smukke MM. Klem mama C

    1. Ja, det kan du godt nå, altså hvis ikke der er udsolgt til den tid, men mon ikke du når det 😉 Og dejligt, den er altså også virkelig fin, som du ved vil jeg ikke \”sælge\” noget vi ikke selv er glade for 🙂 Nyd ferien og lad os ses når jeg også er hjemme igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.