Ren, blød og klar til ferien

IMG_9123.JPG

IMG_9122.JPG

Nå, så er der altså kun 2 dage til! 2 dage til #bloggermomspåKreta, læs mere om turen lige her.

Jeg har slet slet ikke overblik over hvad der skal pakket, anskaffes og ordnes inden jeg skal stå i lufthavnen lørdag morgen kl. tidligt.

Søren har været væk hele denne uge på konference, så der har ikke været meget mere tid udover hverdagens faste ting med børnehave, arbejde, madlavning, putning osv. Selvfølgelig også lidt ekstra Mor/Molly hyggetid, men jeg har været lidt presset, det skal jeg være den første til at indrømme. Specielt fordi jeg jo også skulle have tid til 2 gange træning, med min personlige træner, som skrevet om lige her.

Men i går aftes da Molly My sov sødt, tog jeg mig et langt mad og brugte den lækre scrub fra Ren, tænkte at benene (og resten af kroppen) havde godt af en gang forkælelse oven på denne uge, også pga. de ømme muskler efter min træning. Men jo også fordi at vi jo skal ned til dejligt vejr og solskin, så væk med alle de døde hudceller og klar til lidt solbadning.

Scrub’en eller Body Polish (Moroccan Rose Otto Sugar), som den hedder er mild, men meget effektiv og efterlod mine ben dejligt bløde og velduftende af fin marokkansk rosenolie, jeg brugte også body wash og bodylotion. Jeg tager produkterne med på ferien, tænker at det også er godt med sådan en omgang efter strand, saltvand og solcremer.

Kender i Ren produkterne, de fås blandt andet lige her, og er virkelig skønne. Jeg er også ved at teste nogle produkter til ansigtet, mere om den en anden dag, når jeg har haft lidt mere tid med dem.

Men anbefaling herfra i forhold til disse tre. Body scrub her, Body wash her og body lotion her.

Hvem vil ikke gerne have rene, bløde og lækre ben, solskin eller ej 😉

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.