Når Molly My vågner

IMG_9136.JPG

Klokken er tidligt, tidligt om morgen og jeg er på vej til Kreta. Eller sidder i lufthavnen og venter på, at vi skal flyve til Kreta. Når Molly My vågner står denne kæmpe kanin i hendes seng, som en overraskelse fra mig! ❤️

Ja, det er hverken jul eller fødselsdag, men det er første gang at vi er væk fra hinanden i hele 8 dage, og jeg syntes at hun skulle forkæles med denne skønne ven.

Hun har faktisk (meget atypisk alle andre bloggerbørn) aldrig haft en Jellycat kanin, før jeg fik en lille en i en goodiebag ved forrige modeuge. Jeg må sige at jeg nu godt, kan forstå hypen og kærligheden. 

De er jo blødere end bløde og den lille har fået mange kram og kys de sidste måneder, så da jeg så denne kæmpe udgave, ja så skulle hun altså have den.

Den kan så fint stå i fodenden i hendes store seng, sammen med de andre bamser og puderne.

Jeg glæder mig vildt, til at høre om hendes reaktion når hun opdager den.

Den er den største udgave af Jellycat kaninerne man kan få, og den er købt lige her, hos Børnenes Kartel.

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *