Mornings på Vesterbro

IMG_9330.JPG

Alle dage starter ens hos os, mellem kl. 07.30-08.00 vågner Molly My, og kalder fra hendes seng/værelse.

Moaaaar, også selvom at hun jo sagtens selv kan gå ud, det gør hun bare ikke, det kan tælles på en hånd hvor mange gange, hun har gjort det selv. Vi har ellers sagt til hende, at det er hyggeligt når hun selv kommer ind, men det hænger vist sammen med at hun altid skal have dyner, pude og diverse bamser med.

Sådan fortsætter dagen nemlig, i sofaen med dynerne, tegnefilm og morgenmad. Nogle vil nok mene at det er en rigtig dårlig vane, men det er for os virkelig hyggeligt at begynde dagen stille og roligt, med lidt puttetid i sofaen.

De fleste dage, skal hun også selv lige vågne, så er ret stille.

Mens andre dage starter også med fjollerier, som igår, hvor natbukserne skulle bruges som hue/hat, tossede barn! ❤️

En times tid senere er vi ude af døren, imellem tiden er havregrød spist, der er tøj på (det kan godt kræve lidt diskutioner, specielt hvis ikke det er en kjole) børstet tænder, hår osv.

Hendes natkjole og natbukser (altså dem på hovedet) er fra Milk Copenhagen, og er fluks strøget med lynets hast ind på første pladsen over blødeste nattøj i klædeskabet.

Natkjolen findes, lige her, hvor der også er andre farver.

Og natbukser eller faktisk bare leggings, lige her, også i flere farver og modeller.

Hvordan begynder dagen, hjemme hos jer?

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Bliver helt varmt om hjertet, men det er ikke helt virkeligheden hjemme ved os, for vi har tre små prinsesser (4, 6 og 9) der skal i tøjet, spise og ud af døren inden 7.20……Tøjet matcher ikke altid, da de selv vælger i skabet, så det er nogle gange Pippi 1, 2 og 3, men pynt med det, for de er pave stolte!! Heldigvis er det med sang, leg og godt humør, for i dag er det jo fredag….og det betyder hygge, hygge og slik….
    God weekend til jer

  • Hvor lyder det bare hyggeligt! Og jeg er ærlig talt ret misundelig over hvor længe hun sover. Herhjemme er vi heldige hvis de begge sover helt til kl 6.30. Og den udvikling er vi virkelig glade for, for det er ikke længen siden at vi var glade hvis vi fik lov at sove til kl 5.00.
    Nå, men Aske kommer altid gående ind til os når han vågner. Elsker lyden af hans små fodtrin. Ole kommer sjovt nok ikke selv. Tremmerne på hans seng er i vejen :-) Nå, men så putter vi lidt i dobbeltsengen, og så står vi op og laver havregrød til ungerne. Med masser af smør, selvfølgelig :-) og jeg leger de og ser ramasjang mens jeg smører madpakker og pakker de ting de skal have med i vs / bhv. Og alt efter hvornår jeg skal møde, bliver de sat op i cykeltraileren et sted mellem 7.15 og 8.15, og så afsted mod børnehaven.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *