En god start på dagen. Både til huden og maven.

IMG_9412.JPG

Hvor er det dog bare fantastisk med alt den morgen og formiddagssol, vi har i disse dage! Det giver lige humøret et skub i den rigtige retning ik?

For mig starter dagene i denne tid, med ren forkælelse, både til huden og maven. Jeg er nemlig begyndt at teste nogle nye lækre produkter fra Trilogy til mit ansigt, de er simplethen SÅ lækre og ikke lig noget jeg tidligere har brugt, kæmpe fan.

Trilogy er en økologisk og naturlig serie fra New Zealand og er baseret på de reneste og mest virksomme ingredienser. En ingrediens de specielt er kendt for er hybenkerneolie, som er i den olie jeg bruger, den er virkelig god til min, generelt, tørre hud.

De tre produkter er henholdsvis Rosehip Oil, Hydrating Mist Toner og Vital Moisturising Cream. Alle tre lækre og trænger godt ind i huden. De kan fåes blandt andet her.

Når huden har det godt, skal maven også have en omgang ik? Min anbefaling til en “dessert til morgenmad” treat, men samtidig også et sundt og mættende måltid er denne Chiagrød, som holder mig mæt længe.

IMG_9413.JPG

Den kan spise med den topping man nu lige har, her med kakifrugt, mandler/nødder og lidt kokossirup. Den er også lækker med müsli eller en kompot, faktisk er det kun fantasien og køleskabet der sætter grænsen.

Min opskrift (inspireret af Madbanditten.dk) følger her:

4 portioner

200 ml. Santa Maria extra creamy coconut milk

2 spsk Chia frø

Græsk youghurt, cremefraiche eller flødeskum

Topping (frugt, müsli, nødder osv.)

Fremgangsmåde

Aftenen inde den skal spises, blandes kokosmælk og chiafrø i lukket beholder, og sættes i køleskabet.

Næste morgen blandes massen op med græsk youghurt, creme fraiche, flødeskum eller andet mælkeprodukt, til man får en ønsket konsistens.

Pynt med topping og spis.

IMG_9414.JPG

Mit bedste tip er at bruge en god og cremet kokosmælk, det gør en verden til forskel, selv bruger jeg Santa Maria extra creamy coconut milk, den er lidt svær at finde i butikkerne på Vesterbro, så jeg køber den altid online, lige her. Men en hvilken som helst kokosmælk kan altså også bruges, denne er bare bedst ;-)

Den fåes i 200 og 500 ml, for mig passer det perfekt med den på 200 ml, så er der cirka til 4 portioner. Jeg bestiller bare 10 styk ad gangen, så er der til lidt tid.

Hvad forkæler i mon jer selv med, om morgenen?

Produkterne er modtaget af Trilogy til test, ord og indlæg helt frivilligt.

 

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *