En god start på dagen. Både til huden og maven.

Perfekt gave til de (DIY glade) 4 årige piger og drenge 

A177C395-5154-4927-8EDA-3F5A9AD52AD1.jpg

AA1523D8-92DE-4882-BA81-9BE9B93F16D4.jpg

Kender i Maya Organic? De laver det skønneste, og fineste, økologiske trælegetøj, til alle aldre.

Denne sommerfugl, som Molly My holder her, er en kombination af trælegetøjet med lidt “DIY” som jo er super oplagt til hendes alder på knap 4 år.

Videoen her viser den lidt bedre:

Der er mange forskellige muligheder for at farvelægge den, og dermed skabe præcis hvad man ønsker (eller har evner til).

Der er sågar også to der allerede er farvelagt, så man kan komme hurtigt igang, hvis man er lidt utålmodig, som Molly My var her ;-)

En ret hyggelig gaveidé, f.eks til adventsgave, hvis man bruger den slags, eller et lille hyggeprojekt en regnvejrsdag. Efter projektet, kan der jo leges videre med den i uendelighed.

Jeg har fået lov at sælge den til en fin pris, på mit andet site Prettysmallthings.dk, hvor der også er mange andre fine sager.

 

Der er også flere andre lækre sager, f.eks er jeg ret vild med dette tog.

Se alle 8 dele, lige her. Og ps. hvis i også syntes at kjolen f.eks. er skøn, så hold bare lidt øje, det er bare et lille tip ;-)

 

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god start på dagen. Både til huden og maven.