Weekend kom NU!

IMG_6187.JPG

Når man har været syg en hel weekend, mangler man ligesom noget, altså afslapning. Og en uge ualmindelig hård at komme igennem. Jeg taler af erfaring, er nemlig midt i det nu og glæder mig om nogen til weekend.

Jeg glæder mig ikke kun til weekend, men specielt også til at vi endelig igen skal til Kulhuse og i sommerhuset igen. Det virker som en evighed siden, at vi har været der sidst. Og vi glæder os alle.

Sommerhus er bestemt ikke kun om sommeren, for os er det mindst lige så hyggeligt om efteråret og vinteren.

 IMG_9029.JPG

I denne weekend planlægger jeg at vi skal have plukket de sidste modne brombær, samlet æbler fra æbletræet og måske få lavet nogle af de sidste brombær til snaps, marmelader og kompot.

Og æblerne som er dejligt syrlige, skal bestemt laves til en æblekage. Molly My skal hjælpe mig, hun elsker at være med i køkkenet, i ved det der ikke særlig kønne, men bestemt funktionelle køkken vi har ;-) Drømmen lever stadig, som beskrevet, lige her.

IMG_5483.JPG

Vi skal lave perleplader og generelt bare hygge med små kreative projekter, måske også en tur i Nordskoven efter blade, så vi kan male på dem og lave fin pynt til vinduerne. Læs mere om Nordskoven, lige her.

 IMG_5860.JPG

IMG_6105.JPG

Og så skal vi vist (eller ikke vist, vi SKAL) slappe af og hygge med puder og lune tæpper.

IMG_5396.JPG

Åh, weeekend! Kom NU!

 

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *