Om Fabelmageren og om at blive drillet, når man er bedste venner med en pige!

5414E5F4-3DA0-49EE-B452-50C81349BD27.jpg

114189A4-5228-46DA-8908-589FEDC2C1C3.jpg

Molly My og Marlon har igen idag, været på eventyr.

Når jeg skriver igen, er det fordi at de også var afsted igår, men mere om det når vi nærmere om december en lille smule mere, jeg har virkelig svært ved at skulle skrive om julen, allerede nu ;-)

Men dagens eventyr, det skal i høre om, det er nemlig yderst aktuelt. Vi har været inde og se Fabelmageren på det Kgl. Teater, en kæmpe oplevelse både for store og små.

Forestillingen har premiere imorgen lørdag, og der skulle stadig være billetter at få, lige her.

For Molly My var det en kæmpe oplevelse bare det at være på teateret og komme rundt og kigge. Marlon’s mor danser på teateret og har gjort det siden hun var bare 8 år, så hun (og Marlon) var de perfekte guider.

Tilbage til forestillingen, et Shane Brox eventyr der på fineste vis handler om drengen Ferdinand og hans fantasi og evne til at glemme de store drenge, der driller ham fordi hans bedste ven er en pige.

Av! Drillerier er grimme og for mig, går det lige i morhjertet specielt når jeg her nu sad med to bedste venner en dreng og en pige.

Det er min største frygt lige pt, det med at de en dag skal blive drillet i børnehaven pga. deres smukke venskab, jeg ønsker for alt i verden ikke at det skal italesættes det med om man leger med drenge eller piger.

Det er begyndt en lille bitte smule, nogle af de andre piger taler om noget er drenge eller pige ting, men det er heldigvis ikke noget der har påvirket deres venskab.

Og står det til mig, skal det aldrig være forkert at have en bedste ven der er en pige, når man er dreng og omvendt.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg er lidt nysgerrig på hvad Molly My sagde til historien? Jeg har en lille pige på lige knap 3 år og kan simplethen ikke vurdere om hun er for lille til at se den. Den spiller i Aarhus i den kommende weekend og har været lidt afventende med at købe billetter.

    Kh Louise

    • Hun syntes at den var fin og lidt fjollet. Men jeg tror ikke hun helt forstod det med at det var hans drømme. Vi havde inden set lidt små film på Shane\’s Instagram profil, så hun vidste at der var \”kødædende blomster\” og \”spøgelser\” bare så hun ikke blev bange. Det gjorde hun ikke…. Hun syntes de var meget dygtige og girly som hun er, meget betaget da pigerne havde fine blomster kostumer på mm…. Der fik den godt med glimmer og farver. Men hun er jo nu knap 4 år, så jeg ved ikke med din datter, måske i hvertfald skal teste lidt på hende først ved at se billeder og små film, og så se om hun fanger interesse? Smil fra Michala

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *