En aften i det økologiske folkekøkken

IMG_8005

IMG_7958

IMG_8030

Jeg var i sidste uge, også inviteret i Økologiske Folkekøkken, til en aften med “Thai street food” som tema. Det var rigtig hyggeligt, inspirerende og velsmagende.

Vi startede med lidt intro til det thailanske køkken, og blev derefter opdelt i hold af 2-3 personer, vi fik alle så opskrifter og råvarer og skulle i gang med at lave maden. Selvfølgelig tilsat skøn kold hvidvin 😉

Mit hold, som var sammen med denne fine dame, skulle lave fiskefrikadeller, spicy agurkesalat og sød chili sovs.

IMG_7962

IMG_7968

IMG_8035

IMG_7992

Alle ting blev lækre og velsmagende, f.eks. var der i fiskefrikadellerne fint hakkede friske bønner, i agurkesalaten en lækker spicy marinade og den søde chilisovs var bare så lækker at jeg ikke skal købe den på flaske igen, den var let at lave og smagte skønt!

Det siger jeg ikke bare fordi jeg selv lavede den 😉 Jeg vil lige undersøge om jeg må dele opskriften, så gør jeg det i andet indlæg.

De andre hold lavede forårsruller, stegte ris, and i rød karry, sticky rice og meget mere. Vi spiste alle sammen og ingen gik sultne hjem, faktisk fik vi resterne med også, så Søren nød også godt af det da jeg kom hjem.

De har flere slags kurser, og mange af dem er ret fristende f.eks. bagning med surdej, flødeboller eller mad til mange.

Det ser lækkert ud ik? Læs om alle kurserne og tilmelding, lige her.

IMG_8031

IMG_8011

IMG_8010

(Visited 28 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *