Husker i dem fra jeres barndom?

IMG_8170

Kan i huske dem fra egen barndom? De hvide bær, der sagde så sjovt når man hoppede på dem? Eller til at lave (ulækker?) parfume af, sammen med rosenblade?

Vi har en lille (ret beskeden) busk med dem i sommerhuset. Og jeg måtte fluks have Molly My med ud og hoppe på dem i sidste weekend. Det er ikke meget der skal til, for at have det sjovt, og sikke dejligt at det er sådan.

Det var sjovt og hun syntes specielt at det var sjovt, da jeg fortalte at jeg også gjorde det da jeg var barn, hun syntes det er så sjovt at høre om. Da du var en lille pige mor? Ja, da mor var en lille pige, ligesom dig 🙂

Endnu mere sjovt syntes hun også at det er, når jeg giver hende ting fra jeg var barn, f.eks. har hun fået mine gamle dukker, lidt dukketøj mm. Har i selv gemt noget til jeres børn?

hvidebær

Molly My er i jakke, nederdel og bluse fra Little Pieces, strømpebukser fra Milk Copenhagen og støvler fra Bundgaard.

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg kan ikke selv huske dem, men min mand og søn kalder den klakbær. Min søn kan få lang tid til at gå med at få dem til at sige \”klak\”.

  • jeps husker dem så godt har så fundet ud af som voksen snebær som de heder er pisse giftige men sjove af træde på er de

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *