Vinter overtøj og sko til rigtig gode priser

vinter

Er i klar? Altså til det lidt koldere vejr? Det er altid noget af en udskrivning ik, specielt hvis man både skal have flyverdragt, jakke, måske også bukser, vinterstøvler, termo, huer, vanter osv osv….

Jeg syntes altid at vintersæsonen er ekstra dyr, sådan rigtig dyr, navnlig hvis man gerne vil købe lidt ekstra godt, og det vil man (læs jeg) jo gerne, sådan et børnehavebarn skal altså bare ikke fryse, så det er vigtigt for mig at det er lutter gode kvalitets sager som Molly My har på, specielt om vinteren.

Molly My har i år både flyverdragter (denne og denne) og et sæt med jakke og bukser (denne og disse) og faktisk også denne jakke, den er tiltænkt lidt “finere” brug.

Det er første år vi prøvet det med todelt, så det bliver lidt spændende. Og til fødderne har vi disse (nedsat lige nu), disse (i sølv) og disse støvler. I kan nok se at hun er fuld ekviperet og måske lidt til 😉

Men jeg vil alligevel lige tippe jer Boozt har nemlig lige nu op til 40% på rigtig mange lækre styles fra f.eks. Miniature, name it, Danefæ, Angulus, Kavat, Bundgaard og mange mange flere.

Jeg vil næsten sige, at der må være noget til alle, i det store udvalg. Og hvis der samtidig kan spares penge er det ikke dumt vel?

I kan se hele det store udvalg, lige her.

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *