Lille følsomme hjerte

920811C4-FAC5-4312-8C66-7CAD30B5F6DC.jpg

Hun kan så meget, er sej og ser gladelig de lidt “farlige” tegnefilm, uden at blive bange!

MEN sker der noget med en af dem hun elsker, så knuses det lille hjerte og hun bliver bange og tænksom. I går kom hendes bedste ven og kæreste til skade i børnehaven, han slog sin ene tand, og det har virkelig fyldt meget for hende siden.

Vi kørte ham og hans mor til tandlægen, og der var hendes humør egentlig højt og hun havde hendes opmuntrende rolle i gang, som det gør ikke ondt, og min tand blev fin igen (hun har også selv tidligere slået en tand) men da de var ude af bilen blev hun tænksom, tror du det gjorde meget ondt mor? Der var hvertfald meget blod, sagde hun.

Da vi kom op på danseskolen skulle det fluks fortælles til alle de andre, og hun kunne ikke hurtigt nok komme hjem igen for at fortælle det til Søren også, hvor hun også næsten begyndte at græde.

I går aftes måtte vi sende ham en lille video hilsen, hvor hun sagde at hun elskede ham og at han ikke skulle slå tænderne igen, og i nat har hun haft mareridt og sovet helt enormt uroligt, jeg ved det, da jeg har sovet sammen med hende, netop fordi hun sov så uroligt.

I morges var det også det første der blev spurgt til, og da vi var ved ørelægen (til kontrol af hendes dræn) spurgte hun fluks om hun også måtte vælge en lille legeting fra skålen til ham også, det gør mig både ked af det og glad på en og samme gang.

At være følsom, bekymret og elske de nærmeste er jo både godt og skidt, men det må være vores fornemmeste opgave her, at tale med hende om det, og sige at det er ok at være ked af det, men at han bliver okay igen, og at det ikke gør ondt mere.

Av, lille menneske og lille hjerte!

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *