Weekend i Winter Wonderland

IMG_8555

Striktrøje fra Pierrot la Lune – Natbukser fra Milibe – Termostøvler fra Trigger

IMG_8531

Striktrøje fra Pierrot la Lune – Børneplaid (verdens blødeste) fra Georg Jensen Damask

Ja, nok ikke den mest nytænkende overskrift til et blogindlæg? Jeg mener vi har jo alle oplevet weekenden og dens smukke snelandskab, men ikke desto mindre så oplevede Molly My og jeg det også, og blev faktisk også lidt fanget i det hele der midt i sommerhusland.

Der er nemlig ikke mange andre biler til at hjælpe med at få vejene køreklar, men vi klarede den og endte i løbet af igår eftermiddags også på Vesterbro igen. Hold op, hvor var der mange biler i grøftekanten, men heldigvis ikke os.

Sneen kom lidt senere til Kulhuse, da mange i Københavnsområdet lørdag eftermiddag/aften begyndt at vise billeder på de sociale medier havde vi ikke meget i Kulhuse, lad mig bare sige at det havde vi da vi vågnede søndag morgen, der var 40+ cm overalt, virkelig virkelig smukt, men også en smule upraktisk når vi nu var alene i sommerhus, jeg mener jeg kunne jo dårligt bede Molly My om at hjælpe mig med at få bilen fri, hvis vi sad fast på vej hjem vel?

Men som sagt lykkedes det og vi “slap” med strækket, havde ellers troet at vi måtte blive der oppe nogle flere dage, hvilket ville være virkelig ringe timming i forhold til arbejde mm.

Vi var selvfølgelig ude og lege i sneen (også med mere tøj end på billederne), disse var bare lige “hurtigt ud og kigge i nattøj” billeder. Og bagefter ind og putte i sofaen med uldtæpper og en dejlig rød næse.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *