Conscious Choice by Ellos

EllosØko

H&M har jo gjort det længe, nemlig det med at have en økologisk Conscious kollektion, og nu har Ellos også, egentlig er jeg ikke klar over om det er et nyt tiltag for dem, men det er det hvertfald for mig, og måske også for jer?

Jeg er allerede fan, lækre bløde økologiske sager, til gode priser. Der er både ting til børn, mor, far og hjemmet. Her med lidt fokus på hjemmet, men alt kan ses, lige her.

Specielt er jeg forelsket i det smukke sengetøj, kan næsten forestille mig, hvor blødt og dejligt det må være, bare ved at lukke øjnene. Og med en pris på kr. 299 for et sæt, må det også siges at være ret budget venligt.

Der er også flere andre sæt som er på udsalg, og mange andre lækre bolig sager, alle i Conscious kollektionen, find det hele, lige her.

Kludetæppet, minder i look en lille smule om det vi har på Molly My’s værelse, som en del af jer har spurgt på, det er desværre hjemmelavet (kan ses lige her, i et tidligere indlæg) men dette fra Ellos er også ret skønt i farvene ik? Det fås til bare kr. 199, lige her.

Viskestykket, måtte jeg bare klikke hjem, fordi det var fint, der var 3 for 2 pris, lige her.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.