Samlet liste over Black Friday tilbud (Kun i dag!)

Black_Friday_Logo

I var så glade for mit indlæg sidste år, så selvfølgelig skal i da også have et igen i år!

I dag (KUN i dag fredag d. 27/10) er det det nemlig Black Friday, det meget “amerikaniseret” koncept, som danskerne (eller hvertfald de danske webshops) har taget til sig de seneste par år. I bund og handler det om en masse rabat 🙂 Og hvem kan ikke li det, specielt her op til jule og julegave tiden.

Navnet er opstået på baggrund af dagen efter Thanksgiving, og blev til dagen hvor alle i USA shoppede amok, også selvom der ikke var specielle tilbud. Det er der så lavet nu, og de fleste shops er hoppet med på bølgen.

Der er i de danske shops også virkelig meget at spare, jeg har herneden for samlet en del af de forskellige jeg er faldet over, tilføj gerne selv flere i kommentarfeltet og hjælp hinanden til en god handel.

Listen er lidt lang, men jeg tænker at det er let lige at klikke ind på favoritshoppen og så se om der er noget der kunne friste, desuden har jeg delt dem op til “Mor”, “Barn” og “Bolig”, nogle i flere kategorier, hvis de har produkter til f.eks. både mor og barn.

Men husk, det er KUN idag! Så det der er ikke tid til at tænke sig for meget om.

Mor:

Asos har med koden ‘CYBER‘ 20% på ALT, faktisk gældende helt til søndag kl. 23.59

Boozt.com har op til 50% på alle deres lækre brands, i kender vores forkærlighed for Boozt og deres kæmpe udvalg, se mere lige her.

Zalando har op til 50% på 70.000 varer, der tænker jeg også at der må være noget at finde? Se hele udvalget, lige her.

Nelly.com – 20% på ALT med koden “Black20” – Desuden vil der også sideløbende være kampagner med et nyt tilbud hver time fra klokken 11:00 til 23:00 – Så måske værd at holde lidt øje i løbet af dagen.

Stylepit, har op til 70% rabat, og de har jo også et kæmpe udvalg, så mon ikke? Se hele udvalget, lige her.

Minimum – Lækre styles til mor (og far), alle til en rigtig fin pris, se f.eks. mit tidligere indlæg her. Der er 25% på det store udvalg, lige her.

Børn:

Renleg – Blandt andet 50% rabat på Selena uldtøj, dukker fra kathe kruse og gluckskafer og mange andre gode tilbud. Se hele udvalgte, lige her.

Pixizoo – Rigtig mange tilbud, f.eks. 25% på Brio, By Nord, Ferm Living og meget meget mere. Se alle tilbud, lige her.

Børnenes Kartel – F.eks tilbud på Bristle Block, B-Toys, Haba, Sebra, Smallstuff, Jellycat, Bloomingville Mini, Corolle dukker og meget meget mere. Se hele udvalget, lige her.

Lekmer – Kæmpe udvalg af legetøj, og produkter til børn generelt, se det store udvalg, lige her.

Boozt.comhar op til 50% på alle deres lækre brands, i kender vores forkærlighed for Boozt og deres kæmpe udvalg, se mere lige her.

Racoon Outdoor har 50% på alt i shoppen, f.eks. Molly My lækre vinterjakke fra i år, som på billede nr. 2 til dette indlæg. Se hele udvalget, lige her.

Bolig:

Moodings.dk – har 25% på ALT med brug af koden ‘BLACKFRIDAY25‘ her er virkelig mulighed for at få købt julegaver mm. De har så mange lækre bolig produkter. Se det store udvalg, lige her.

Just Spotted – 20% på alle gavekort, ved brug af koden ‘BLACKFRIDAYJS’, måske en god julegaveide? Shop løs, lige her.

Lampemesteren, har 20% på ALT med koden “blackdk’ – Se hele udvalget lige her.

Ellos.dk – Rigtig mange skønne bolig sager, vores tæppe, lampe mm hjemme er fra Ellos, og det er bare skønne ting til gode priser. 20% på alt (pånær elektronik og møbler) med kode ‘325440’ – Se hele udvalget,  lige her.

Designdelicatessen – 18% på alle full price varer, f.eks. By KlipKlap, LuckyBoySunday, Ferm Living, Kähler og mange mange flere. Se hele udvalget, lige her.

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *