En nisse flyttede ind i nat

IMG_0557.JPG

Det blev lige lidt meget jul i disse dage, mon ikke det er okay? Jeg glædes sådan over at se Molly My’s kæmpe kærlighed og glæde til denne tid. Så lidt mod mine principper, flyttede en nisse også ind i nat. Altså med en af de såkaldte nissedøre, sikke en succes allerede.

Hun skyndte sig i køkkenet for at hente noget af det pynt vi lavede i går, og lånte ham også hendes lille snemand, som underbo Laila har hæklet til hende.

Der blev banket meget på og kigget igennem det lille bitte nøglehul, hvad tror du at nissen laver mor? Måske sover? Eller pakker gaver ind? Er det en dreng eller en pige? Jeg tror den har kjole på, så er det en pige! Tænk en masse tanker og fantasi det kan sætte i gang, med sådan en lille “dum” dør 😉

Der er jo Facebook grupper, for dem med nissedør, f.eks. lige her. Så meget tror jeg nu ikke at vi kommer til at gå op i det, men mon ikke han får lavet lidt fjollerier i løbet af de næste uger? Det tror jeg, har i gode forslag eller andet, så skriv da gerne en kommentar, vi er lidt grønne på dette nissedør område.

Nissedøren er fra “Det gamle apotek” og købt ved nemlig.com, lige her.

Men jeg har også set at f.eks. Bog&Ide også har dem online, lige her. (det smarte er at man kan bestille afhentning i butik, og på den måde spare portoen, men samtidig være sikker på ikke at gå forgæves)

Det kan anbefales med sådan en nissedør, hvertfald hvis man ser Molly My’s glæde, efter bare denne ene dag.

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Også første vi prøver det her – og det er også et kæmpe hit. Vi har samme dør som jer, og så har jeg købt en lille postkasse. Her har Nissen (som hedder Nikolaj) lagt et brev hvor han skriver at han godt kan lige tegninger i postkassen og lækkerier i julesokken. Og det udløser så lidt slik, løjer og små breve efterfølgende fra ham. Tager det lidt dag for dag. Men ris i støvlerne om morgen og små breve i madkassen er nogle af de ting jeg påtænker

    • Det lyder også bare hyggeligt, Molly blev her til eftermiddag lidt bekymret om nissen nu også havde noget med, så det må vi hellere få lagt til ham også :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *