Vind præmier for over kr. 55.000 i årets julekalender

julekalender-blog-bloggere-adventsgaver-vind-2015-2

Jeg har sammen med 5 skønne damer, nemlig Conni, Pernille, Louise, Jeanett og Dorte stablet en helt fantastisk julekalender på benene! (sådan sagt i ren beskedenhed) Der vil alle dage frem til juleaften være konkurrencer, virkelig lækre konkurrencer, alle udvalg af os 6 personligt, man kan vel faktisk sige at det er vores favoritter som i kan vinde.

Det hele sparkes igang i morgen d. 1 december, festen åbnes hos Louise, så kig lige med der i morgen, jeg lover at det bliver godt. Jeg vil alle dage frem til d. 24 hjælpe jer på vej til lågerne, og altså ikke kun dem der er her hos mig selv.

Men bare rolig, der vil være helt “normal blogging” også, så der går ikke kun konkurrencer i den hele perioden, reelt set er der “kun” 4 konkurrencer direkte her på min blog, så jeg håber ikke at i syntes det bliver for meget.

Jeg glæder mig vildt til at se hvad i syntes om det hele, og glæder mig specielt til at forkæle og vise mine personlige låger frem. De er nøje udvalg, og kan nok næsten regnes ud når i ser billedet ovenfor?

Mine låger er i samarbejde med, Little Columbine, bObles, Børnenes Kartel og Christina Rohde.

Der er mange konkurrencer rundt omkring i december måned, men jeg lover jer at denne altså er værd at holde øje med, i må lige stole på mig, hvis jeg kunne ville jeg faktisk gerne selv vinde hver og en 😉

 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *