Julekalender 9.december: Vind favoritter fra Børnenes Kartel

medtekst

— Konkurrencen er SLUT, tillykke til Anne Møller Lorentzen —

I dag åbnes min låge nr. 2 (ud af i alt 4 styk) og igen udelukkende med vores aller aller mest elskede favoritter. Det er super vigtigt for mig at denne deltagelse i julekalenderen er personlig, og noget vi selv vil anbefale. Denne gang er lågen i samarbejde med måske verdens bedste legetøjsbutik nemlig Børnenes Kartel – Jeg elsker den butik, de har jo alt, eller hvertfald alt der er lækkert og perfekt til leg.

Selv siger de:

Vi er forelsket i legetøj… mere simpelt kan det ikke siges. Vores mission er at børn skal have kvalitetsprodukter, de skal have legetøj, som kan tåle at blive leget med, og som kan stimulere fantasien- dét, tror vi på, er med til at give glade børn.

Molly My og jeg har i samarbejde, udvalgt vores favoritter til denne låge, i dag kan i simpelthen vinde en megastor (67 cm) Jellycat kanin og den skønne Miffy lampe.

Jeg ved at det er yderst populære produkter, hvorfor de også er udsolgt i tide og utide, men der er selvfølgelig “gemt” begge dele til en af jer, eller måske nærmere til jeres børn?

Måske jeg her skal passe på hvad jeg siger, for i husker måske at lampen faktisk er min, eller hvertfald bor den i soveværelset, altså når den ikke lige stiller op til fotografering som nedenfor 🙂

Molly My sagde selv, da vi tog billedet, det er din kanin og min kanin mor. Jeg havde egentlig ikke troet at den var gået, men hun har accepteret fordelingen 🙂

IMG_0675

Hvad siger i, er det noget i kan bruge?

For at deltage i konkurrencen om de to venner, skal i:

 1. Skriv en kommentar herunder, hvor I fortæller, hvem der skal forkæles med præmien, hvis i vinder.
 2. Like indlægget nedenfor på den blå Facebook “knap”

Jeg trækker en heldig vinder på lørdag d. 12 december kl. 20.00 🙂

Ps. jeg skal lige godkende jeres kommentar, så den kan altså ikke ses med det samme.

 

 

BØRNENES KARTEL LOGO

Konkurrencen laves i samarbejde med Børnenes Kartel.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Min datter på snart 7 år ville elske den lampe fordi det bare er lidt hyggeligt med lys når man skal sove. Ig min yngste søn på 2 mdr ville nyde en blød sovekammerat

 • Jeg vil gerne vinde denne præmie, og hvis jeg er så heldig, så skal min 2 årlige datter forkæles med kaninlampen. Den vik passe så fint på hendes værelse og hun er så glad for at tænde og slukke kyset derinde – har lige lært det, da hun først nu kan nå. Og denne lampe skal stå ved siden at hendes seng
  Den fine bamse skal min bebs forkæles med. Havde termin igår med en babypige eller dreng og denne kanin er heldigvis lidt kønsneutral så den vil være perfekt at ligge ned i vuggen til bebs.. Hvis han/hun da nogensinde vil komme ud
  Tak for en skøn blog ❤️

 • Julen er nær
  Bastabum er kær
  Du gør det så godt
  Og er bare super hot

  Håber min datter bliver vinder
  Det vil give så mange minder
  Kaninen er så smuk
  Jeg giver et lille suk

  Glædelig jul til jer jer
  Mon ikk I har et lys i ler
  Spis nu masser af julesager
  Sild, og brune kager

  GLÆDELIG JUL Krydser fingre

 • Min datter ELSKER kaniner, så hun skal helt klart forkæles med dem begge. Jeg har længe haft et crush på lampen, så den skal hun da have på sit nye værelse <3

  Jeg krydser fingre :-)

  God jul

 • Hvis jeg skulle vinde denne lækre og helt perfekte præmie til vores husstand, skal min søn på 2½ have den flotte lampe, fordi han er voldsomt mørkeræd og min datter på 3½ skal have den lækre kanin, fordi hun aldrig leger med dukker men derimod knuselsker bløde bamser! :heart_eyes:

 • Hvor fine gaver Bastabum!
  Min dejlige søn, Svend, på 2,5 år ville blive ellevild med den store kanin. Han skal være storebror til januar, og den fine lampe ville passe så fint til lillebror eller -søsters værelse. Tak for altid gode indlæg på bloggen.

 • Min datter på 2,5 ville blive elle vild!!
  Hun elsker kaniner og samtidig ville den skønne miffy lampe, virkelig klæde hendes nye kommende værelse ❤️❤️

 • Wau!! Med to piger er der ingen tvivl om det er dem der skal forkæles hvis jeg vinder, hvordan fordelingen bliver er jeg lidt i tvivl om;-))

 • Min veninde Nadia er gravid og er sat til 18/12. Hun var herhjemme igår og viste mig lige præcis den kaninlampe, som hun synes er så sød. Den ville jeg mægtig gerne glæde hende med

 • Åhr, store store ønsker herhjemme. Hvis jeg vinder skal min store søn have jellycatkaninen, han er mest til meget seje superhelteagtige ting, men ønsker sig \”kæmpe-kaninus\” og det synes jeg er så fint. Miffy-kampen skal hans lillesøster have. Hun lider lidt under at være nummer to og mangler lidt nogle fine ting, som er hendes egne. Tak for en fin konkurrence.

 • nøj nogen fede præmier. jeg ved i hvertfald at min datter som bliver 2 år på fredag vil knus elske begge dele.. kaniner er et mega hit her.. eller niner som min datter siger.
  de begge er i hvertfald hjertelig velkomne her.
  god jul til jer alle 3

 • Min datter Sofia vil elske at vinde den lækre jellycat kanin og den seje miffy lampe.
  Gaverne skal bruges til at indrette hendes værelse

 • Den fine kanin i plys skal mit kommende andet barn have og den stortsuper fine Miffy lampe har min store datter længe ønsket sig! Så den skal hun have! ❤

 • Åh, mine børn ELSKER kaniner, men deres mor (læs: mig) siger nej. Vi har 3 børn i alderen 4-8 år; jeg er gift med en sømand, som er på job en måned af gangen hver gang. Så – jeg synes, jeg har lige tilpas nok at passe på.
  Nå, det var min \’forsvarstale\’ for, hvorfor jeg siger nej til en ægte, blød og kær kanin. Men de to her – dem vil mine børn OG deres mor elske❤️❤️❤️❤️. Kitty og Miffy blev et hit, da jeg var barn, så de er nærmest retro , og jeg elskede dem dengang og nu. Hvordan børnene skal deles om dem….hvis vi vinder…..ved jeg ikke, men måske en \’turnus\’ ordning og måske Anton på 4 år er ligeglad, så pigerne kan deles???. Mange muligheder, men uanset hvad – vi håber på held. Elsker jul og alle de hyggelige konkurrencer og chancer, I giver. Glædelig jul til dig og din familie.

 • Bliver jeg den heldige vinder, skal min datter på 3 år forkæles med den ene kanin og så skal lillesøster/bror i maven have den anden, når han/hun ser dagens lys til sommer.

  Glædelig jul

 • Jeg har tvillinger, Molly & Sofia på 4 år ❤️ og det ville være helt fantastisk hvis de vandt dette, da det ikke er mange GAW som er SÅ tvillinge-venlige som denne. Så krydser fingre

 • Uhh fantastiske favoritter. Jeg har nogle skønne under i mit liv, og mon ikke mit lille fine gudbarn skulle forkæles med disse lækre kaniner. Jeg krydser fingrer for dagens præmie.

  Tak for en god blog :D

 • Årh det perfekte sæt til min Cornelia.
  Hun fik en jellycat kanin af min mor da hun blev født, og den er hendes kæreste eje!
  Så hun ville simpelthen ELSKE at få sig en stor \”Ninus\” også.
  Lampen ville passe perfekt til hendes værelse. Nuværende sengebordslampe skal nemlig op og stå i sommerhuset fremadrettet hvor lamper pt er en lidt en mangelvare

 • Min datter på 2 skal have den store jellycat, da hun er helt forelsket i kaniner miffy-lampen skal stå i vores nye stue, så der både er lys til børn og forældre

 • Det skulle helt sikkert være min venindes lille nye pige der skulle forkæles med sådan to søøøde, fine kaniner!!

 • vi er lige flyttet ind i en hus – Alma på 3 mangler en lampe , miffy lampen står
  Højt på vores ønskeliste – den vil simpelhen pynte hendes værelse så flot – og tænk sig som noget ekstra kan hun være heldig at vinde en kanin med .. Hvem
  Vil
  Ikke ønske sig det ??? Vi krydser finger og holder øje med mailen kl 20.00 ..

 • Hvis jeg er den heldige vinder, går begge kaniner til mine søde og dejlige tvillinge-unger Theodor og Olivia. De fortjener lidt ekstra her i december, nu hvor deres mor har travlt med eksamenslæsning. <3

 • Super fine præmierjeg vil forkæle min yngste datter med lampen, da hun snart får sit eget værelse efter have delt værelse med storesøster. Bamsen skal min lille niece på knap 8 måneder forkæles med.

 • Hvis jeg vinder er det min datter på 2 år der skal have kaninerne. Til foråret skal hun have sit eget værelse (*snøft* jeg kommer til at savne samsovningen) og vi mangler en lampe til hendes kommende værelse :-)

 • Hvis jeg er så HELDIG at vinde, så er det min datter som skal forkæles lidt ekstra her i julen.
  Hvad enten det er Miffy eller den søde kanin, så ved jeg at det vil vække stor stor glæde.
  Tak for en fin konkurrence og rigtig glædelig jul til dig og dine ☺️

 • Den store kanin skal være julegave til jordens dejligste pige (min!) på 15 mdr., og lampen kan være til deling, når hun rykker ind og skal dele værelse med storebror.

 • Min datter på 2 år elsker kaniner og nu hun endelig kommet på eget værelse. Værelset er meget sparsomt indrettet, da legetøj er i stuen. En Miffy lampe og kæmpe bamse til at kramme ville være skønt, som julegave.

 • Min datter på 4år skal have den skønne lampe og min søn på 1år skal ha kaninen, han elsker at kramme bamser som han finder på sin vej rundt i huset. Min datter skal bruge lampen i sit nye værelse. Lige nu deler de to et værelse på 2×4 meter, men til maj flytter vi endelig i eget hus og så skal hun have et rigtig fint værelse, det fortjener hun og hun er tosset med de her kaniner

 • Vinder jeg, har jeg en veninde med to små børn, der skal forkæles med hver en ting. De har ikke så meget at gøre godt med, så det ivlle virkelig være dejligt

 • Det er jo drømme tænkning hvis jeg kunne ligge de hver unde juletræet til min dattet, hun vil blive så glad og taknemlig, de er så fine pg vil være så sødt inde på hende nye lille værelse. Keg krydser finger for at vi vinder. Og glædelig jul ❤️

 • Det skal min søde nevø da! Han fylder 1 år her d. 16. december og sådan en sød kanin og lampe ville være perfekt til ham. Han elsker dyr- alle slags dyr(som de fleste børn jo). Men var på tur med ham i Zoo i weekenden og han hænger ud af barnevognen så snart han ser det første dyr ;-)

 • Det er jo to ting man bare ønsker men aldri har råd til. De er sååå fine <3 ville veldig gjerne gitt dem til min sønn Mio om jeg kunne

 • Hvis jeg er så heldig og vinde, skal mine tvillingpiger på 2,5 år forkæles! Vi mangler sådan en ny nat lampe, da de \”tabte\” deres snekugle natlamper den anden dag Og bamsen ville få SÅ mange krammere

 • Wauw en lækker giveaway Jeg ville forkæle Olivia med den store Jellycat, og Sophia med Miffy Wauw hvor ville det være lækkert

 • Vores kommende prinsesse skal vinde disse to skønne ting. Har lavet en lang liste og ønsker til hendes værelse og disse to er skrevet på. Så det ville være helt fantastisk og vinde dem og kunne begynde og indrette hendes værelse ❤️

 • Jeg ville forkæle min datter Emma på 3,5 år, somer begyndt at blive lidt mørkeræd. Hun ville elske at have Miffy til at lyse blidt op i rummet, mens Jellycat kunne passe på hende i sengen. Det er lidt skræmmende at have fået voksenseng, når man selv fylder så lidt, så en kæmpe kanin i sengen ville skabe tryghed ❤️

 • Det skal min datter på 5 år der ikke kan lide mørke så det må være den helt perfekte natlampe på sit værelse og så kan hun putte med den helt vild søde og bløde kanin

 • Min datter ❤️❤️❤️ Vi elsker kaniner ☺️ Men der har endnu ikke været penge til en miffy, så der er endnu heller ikke lys på hendes værelse

 • Min datter på knap 10 måneder er vild med bamser, så præmien skulle helt klart gå til hende. Lampen kan skabe hyggestemning i hendes hjørne inde på mit soveværelse. Og så vil storebror på 7 år helt sikkert gerne være med til at lege med banden

 • Min datter på knap 10 måneder er vild med bamser, så præmien skulle helt klart gå til hende. Lampen kan skabe hyggestemning i hendes hjørne inde på mit soveværelse. Og så vil storebror på 7 år helt sikkert gerne være med til at lege med bamsen

 • WAUUU en lækker giveaway!!!
  Jeg ville forkæle min venindes datter med MIFFY lampen- hun elsker kaniner Og så ville jeg forkæle min egen datter med Jellycat kaninen.

 • Jeg ville elske at vinde begge dele ind til børneværelset herhjemme.. I sengen ligger der allerede de to små kaniner, som min søn ikke kan sove uden, så tør slet ikk tænke på hvor meget kærlighed og ørenusning det ville være☺️ Lampen ville stå perfekt på gulvet, ved siden af hans nye slåbænk❤️

 • Min datter Sofie fortjener denne gave, da hun nu igen har mellemøresbetændelse, som er anden gang indenfor 3 uger. ❤️ Desuden er hun startet i vuggestue i sidste uge, så ville være dejligt at kunne forkæle hende lidt ekstra, når hun kommer hjem ❤️

 • Vores bette bebs Ellie, som stadig gemmer sig i babyhulen❤️ Ellie fortjener en dejlig blød følgesvend og hun fortjener en fin Miffy lampe til at pynte og lyse op på værelset

 • Omg ☺️☺️ det ville være fantastisk at vinde til min lille datter hun vil elske det og dejligt at putte med jellycat hvor Miffy vil lyse om aftenen Den vildeste julegave nogenside rigtig god jul

 • Jeg ville forkæle mine tre piger med disse skønne kaniner – har et sæt tvillinger på vej indenfor den næste uge og en datter på halvandet år, som jeg ved vil elske disse to ting! I øvrigt ja; børnenes kartel er jo den fineste butik!

 • Min datter Sofie har fortjent denne skønne gave. Da hun for anden gang, i 3 uger har mellemøresbetændelse. Desuden startede hun i vuggestue i sidste uge, så det ville være dejligt at kunne forkæle hende lidt ekstra når hun kommer hjem ❤️

 • Jeg ville meget gerne vinde denne præmie til vores kommende søn. Han skulle have meldt sin ankomst den 3. December, men vi venter stadig. Den stædige lille rad skulle næsten forkæles med et par lækre kaniner når han sikkert på søndag, som er min søsters fødselsdag, vælger at melde sin ankomst

 • Så fantastiske ting du har valgt :) jeg har længe haft et godt øje til Miffy lampen til min datter på 1 1/2 år – hun elsker dyr og jeg ved bare at hun vil elske disse 2 lækre kaniner :)

 • Min smukke søn Oskar ❤️ Han elsker Jellycat og at se ham give den en kæmpe krammer ville være lykken! Og Miffy-lampen er bare så fin :) håber af hele mit hjerte at vi vinder! Mvh

 • Lampen skal min store skønne pige forkæles med da hun er den mest omsorgsfulde og sødeste storesøster for Filippa! Den lækre store Jellycat skal min skønne Filippa forkæles med da hun fortjener lidt extra efter en lang periode med sygdom! Glædelig jul til jer <3

 • Sikke nogle lækre ting! De står højt på ønskelisten herhjemme ;) Hvis jeg bliver den heldige skal min søn på 2 år og min lille datter på 6 uger have glæde af dem.

 • En af de sødeste piger jeg kender, er efter mere 2 års kamp blevet gravid. <3 Hun om nogen fortjener at vinde, hende og lille bebs.

 • Åh hvor er de gennemskønne både Miffy og den store kanin❤️ hvem der bare var barn igen….
  Jeg vil gerne forkæle min yngste datter Ibi, hun er vild med kaniner og det ville være så skønt for hende at prøve at få noget nyt helt selv…….når man er nummer 5 i søskendeflokken arver man det meste tøj og legetøj

  Glædelig jul❤️

 • Min lille dreng der elsker kaniner :) Jeg har været vild med Miffy et stykke tid, men økonomien er ikke til det lige nu med endnu et barn på vej med ankomst inden jul.

 • Jag hoppas såå på att få vinna det här superpaketet! Min 4-åriga dotter Tyra önskar sig just en miffylampa, hon hade blivit överlycklig! Och den stora mjukiskaninen hade passat lillebror 8 månader perfekt

 • Hvis jeg bliver den meget heldige vinder, skal mine to skønne børn Emma Leonora på 6 år og Villads på 1 år forkæles med de skønne kaniner :-)

 • Jeg vil gerne forkæle baby Y, som kommer til verden i januar 2016!!! ☺️ Dem vil hun blive gode venner med ☺️❤️

 • Årh De sødeste venner må gerne bo hos vores mindstemus – lillebror, stadig uden navn, på 3 uger ❤️ Har endnu ikke set fidusen ved en sut, så sådan en blød kanin må være dejligt at putte med

 • Jeg vil gerne vinde dette til min kommende søn, der kommer til verden midt i marts 2016.
  Jeg har været igennem et par ægsorteringsforsøg, men han er lavet naturligt og er hel rask <3

 • Jeg har en skøn veninde, som ellers kun mener, at Miffy lampen \”duer\” til piger, men hvis jeg skulle være den heldige vinder, så skal jeg nok vise hende, at den vil passe perfekt ind på mine sønners værelse – de vil elske både den bløde og den lysende kanin

 • Jeg vil rigtig gerne forkæle mine to niecer med disse gaver til jul.
  Jeg har selv to drenge, som har fået sikret deres julegaver. Derfor synes jeg, at mine små princesse-niecer har fortjent disse lækkerier.

  Tak for en dejlig blog, facebook og Instagram profil.

  Mvh Ditte

 • Min dejligste Anne skal have begge kaniner – hun har haft et lidt hårdt efterår med svær tilvænning som nybagt storesøster, rod i ressourcer i børnehave og lidt for mange skrammer! Hun er den dejligste trold og selvom alt er som det skal være nu, trænger hun bare til en overraskelse og de to kaniner ville blæse hende helt omkuld :)

 • Jeg vil gerne forkæle min dreng Alfred på snart 4 mdr, – den fine lampe passer perfekt ind på hans værelse, og en blød kanin er jeg sikker på bliver et hit at lege og putte ved Glædelig jul ☃

 • Jeg ville glæde min datter med disse fine ting.
  Hun har værelse med storebror, og derfor er det hele midt \”drenget\”
  Dette ville hjælpe i hendes hjørne.

 • Wauw… hvor lækkert <3 Hvis jeg vinder, skal min søn have Jellycat bamsen og min datter Miffy lampen. Det vil de elske :-)

 • Dette er to af de ting der står øverst på ønskelisten. De er bare SÅ LÆKRE.
  Hvis jeg vinder skal min søn Lui have dem

 • Min ene datter Solveig på 3 år går og venter på at mor skal finde overskud til at få lavet hendes værelse færdigt. I mellemtiden ville hun blive vildt glad for at kunne kramme på den lækre bamse, også ville jo moderen få noget motivation til at færdigøre værelset, når nu der skal en så fiiin lampe der ind

 • Min datter Maja på 3 år, vil blive lykkelig for at vinde de skønne kaniner. Jeg håber og krydser fingre for at vi vinder :) Glædelig jul :)

 • Sikke en flot præmie – du må have snakket med julemanden for disse to er højt ønsket hjemme hos os ;-) Hvis jeg er den heldige vinder så skal min bonusdatter have Miffy for hun er ikke glad for mørke og min datter på 15 mdr skal have jellycat, hun har en lille kanin hun elsker så den store vil være et hit :-) Rigtig glædelig jul!

 • Jeg ville forkæle mine to sønner på 3 og 8 mdr med kaninerne. Lampen til min store på 3 og Jellycat kaninen til min søn på 8 mdr Perfekte julegaver til dem!

 • Uhhh, jeg håber virkelig at vinde ! Min store dreng Viktor Vuk på 3 år er vild både med kaniner og Miffi! Og lillesøster Karla Lux ælsker sin lille jellycat kanin, så jeg er sikker på, at de to ville blive top begejstrede for dem❤️

 • Det skal vores to dejlige piger. De ville elske at få sådan et sæt ind på deres værelse. Den lille er vild med bamser og den store tænder alt det lys hun kan. Det ville være et perfekt match for dem.

 • Jeg vil forkæle min lille datter der kommer til verdenen i slutningen af april og min kommende nevø, der gerne skulle komme tre uger før.

 • Det skulle mine to dejlige børn Amalie og Alexander ❤️❤️ De deler værelse og ville elske at have Miffy til at våge over dem derudover elsker Alexander kaniner så det kunne ikke være mere perfekt. ❤️❤️❤️ Rigtig god december

 • Min datter Claire på 2 år ville elske og få dem i gave. Hun elsker bamser, og lampe ville være et kæmpe hit om natten og i disse mørke tider. Glædelig jul ⛄️❄️

 • Jeg ville elske at kunne forkæle både min søn og datter med denne flotte gave! Oftest er der jo kun en præmie, så som mor til 2 synes jeg det er helt fantastisk når der er to dele, så man ikke skal vælge :) Min datter på 4 år ville elske Miffy, og min søn på 2 år er en rigtig putte dreng, så han ville elske den store Jellycat kanin, som han også har i lille, og knuselsker :)

 • Det må mine to krudtugler da så gerne forkæles med…..de ville blive ellevilde og måske det ikke vil blive så slemt at skifte den grimme julemandslampe på deres fælles værelse ud….de sys den er sååå flot, men er sikker på miffy vinder den kamp
  Min datter blir desuden 2 den 19 december og skal ha en stor pige-seng….i den ville den store jellycat være perfekt, så hun ikke føler sig helt ensom i den nye \”kæmpe\” seng
  Jeg HÅBER!!

 • Min kommende datter skal forkæles med det her Om en uge overtager vi vores nye hus og jeg skal i gang med at lave børneværelse

 • Min store pige, My på 3 år skal forkæles med Miffy lampen og min lille pige Clara på 8 mdr. med Jellycat kaninen, hvis vi skulle være så heldige

 • Jeg vil forkæle mig skønne datter med det, som tilfældigvis bliver 2 år på lørdag ☺️
  Hun har i forvejen to jellycats som er det bedste hun ved, kunne være skønt og give hende en mere til samlingen også endda den store a dem Sidder som alene mor og har endelig fået et værelse til hende, men mangler en del, kunne være så fedt og give hende miffy lampen ind til hendes nye værelse Man vil jo gerne give dem alt men ikke altid der er råd til det hele

 • Min kærlige, betænksomme lille dreng på 3 år skal have begge dele. :heart_eyes:
  Han skal snart være storebror og hver gang jeg har købt dims til ham, synes han heller vi skal gemme det til Lillebror eller Lillesøster.
  Det er også besværligt at være tre år gammel, når der er spøgelser i radiatoren som kommer frem hvis lyset er slukket. Så Miffy ville virkelig være perfekt. Giver et noget bedre lys end hans nuværende skrivebordslampe :sweat_smile: Og så er han helt generelt tossepjattet med kaniner.

  Til januar er hans nye værelse bygge færdigt. Det ville være så fint at rykke ind på værelse med de her lækkerier.

 • Jeg ville forære mr. Miffy til min datter på 7 mdr. Hun ville blive så fascineret over sådan en lampe i den størrelse!
  Jellycat skulle min søn på 2 år have. Han elsker sine bamser. Han sover med dem, leger med dem, kilder dem og meget mere.
  Vi er næsten lige flyttet i hus, men budgettet er stramt, og jeg synes det er ærgerligt, at det halter sådan med indretningen. derfor kunne disse to gøre det rart for ungerne :-)

 • Marley Rose vil blive så glad. Hun er 21 mdr. Og natlampen vil være så perfekt når vi allesammen ligger i mørket og skal sove. Mon kaninen også skal sove med os. Åh hvor jeg håber vi vinder…

 • Min dejlige datter Leonore skal forkæles med disse to❤️ Hun har længe ønsket sig begge Og i forbindelse med at vi flytter ind i vores nye hus d. 25, så ville de være perfekte på hendes nye værelse

 • Det skal vores lille skat, som melder sin ankomst først i Februar :) Hendes værelse skal være et trygt og dejligt sted at være og det gør godt med de disse lækre præmier :)

 • Min datter på 4 år vil helt sikkert falde i svimer over begge dele <3 :D
  Den skønne jellycat kanin vil få enormt mange krammere og søde Miffy kan måske hjælpe lidt på, at hun mener det er ok at liste ind i "vores" seng om natten ;)

 • Min dejlige datter på 4 måneder, ville elske de to kaniner. De ville helt klart blive mine og hendes favoritter også <3 glædelig jul!

 • Årh min lille Robin Luna ville knuselske den store jellycat… hun er på vej i tremmeseng og elsker at putte sig ind til sin lille jellycat… det ville være helt perfekt med den store (så hun ikke \”drukner\” i sengen). Lampen er SÅ fin og ville pynte på hendes lille værelse

 • Vores yngste datter, Freya ELSKER bamser, men har lige pt. et mikroværelse, så hendes bamser bor i kasser på loftet. Men i starten af det nye år skal vi flytte – og hun får et værelse med plads til bamser. Det ville være så fedt at overraske hende med Miffy og Jellycat kaninen.
  Rigtig glædelig jul

 • Jellycatten ville bringe lykke hos lillesøster Alma på 8 uger, og Miffy ville storesøster Sophie blive ellevild med <3

 • Min lille dreng Malthe på 19 måneder. Han ELSKER dyr, og ville blive helt vild med sådanne fine præmier!

 • Min søn på snart to, skal have lampen til sit fine nye storebrorværelse, men bamsen skal gives og sprede hygge på lillebrors værelse, der kommer til juni ♡♡

 • Åååååhhhh….,, Miffy….. Min lille datter Lucca på knap 3 år taler ikke om andet end den lampe ville være s
  SÅ fedt at forære hende dette skønne sæt…. Kh Pernille & Lucca

 • Min datter på 4 måneder mangler sådan en natlampe og denne står højt på ønskelisten, ville være så perfekt til når vi pusler om natten Og så elsker hun er sutte på jellycat kaninører så denne ville da være helt perfekt

 • Min søn på 3 skal vinde de 2 venner. Han har siden han var et halvt år været syg mindst 1 gang om måneden med høj feber. Og alt det der var i omløb tog han til sig oveni. Nu har de endelig fundet en diagnose. Han lider af noget de kalder periodisk febersyndrom. Og igår fik han fjernet mandler for at se om det kan have en effekt. Jeg håber det virker. Men det betyder at han resten af december måned skal passes da han ikke er større. Jeg håber at vinde de 2 venner til han da jeg synes min lille seje dreng fortjener en overraskelse.

 • Århh jeg er vild med Miffy.. Den ville pynte så fint på min lille datters værelse. Bamsen vil jeg give til min niece, hun elsker bamser.

 • Min datter Caroline, der lige er flyttet på eget værelse❤️
  Kaninbamsen vil være petfekt at putte med og lampen vil give extra tryghed nu hvor hun ikke længere sover i mors og fars seng.
  Ville elske at vinde det til min lille pige❤️

 • Min skønne my som er infantil autist. Hun har et godt øje til de små kaniner My har utrolig svært ved at finde ro om aften. Så jeg er sikker på at en kæmpe kanin i sengen ville gøre godt, samt lys fra den skønne Miffy. Hun ville elske af vinde disse to skønne kaniner Hun skal nok passe på dem❤️

 • Har to piger jeg gerne ville forkæle med lampen. Kaninbamsen vil jeg forære til nogle som yder julehjælp til mindre bemidlede familier

 • Min søn på 6 uger skal forkæles :) Han er vores anden søn og fortjener at få noget nyt fremfor at arve alt fra storebror. Håber håber håber…

 • Det skal mine børn på 2 og 4 de har deleværelse og er super trætte at dele alt eller få nødagtigt det samme, fordi mor-her ikke syntes at der skal være forskel Så dette vil være lige det de ønsker

 • Min datter, Ane som lige er fyldt 2 år.
  Hun elsker kaniner og ville blive henrykt over denne lille fyr ! ❤️

 • Det skal My på 3 år som skal til at sove uden sut, hvilket er lidt skræmmende, især når man er lidt mørkeræd.

 • Min datter Lærke har aldrig brugt sut men tilgengæld har hun aldrig kunne undvære hendes Jellycat kanin.
  Det kunne være så fedt at kunne give hende den helt store kanin.
  Lampen skal min datter Tea have hun mangler nemlig en fed lampe på sit nye værelse, og hvad er federe end en Miffy lampe.
  Rigtig god jul

 • Hvis jeg vinder, vil jeg forkæle min lille nevø (og nok ligeså meget hans mor) med disse lækre præmier :)

 • Jeg ville elske at kunne forkæle min skønne nevø og niece med disse fine sager! De ville uden tvivl vække stor lykke og begejstring!

 • Det skal min datter Emily på 2 1/2 år. Herhjemme har JellyCat kaninen været yndlingsbamsen fra dag et og den følger hende i tykt og tyndt ❤️❤️

 • Det skal min søn Lucas på 1,5 år.
  Han har sin lille hund, han har gaflet fra sin storebror. Lille \’Hr vov-vov\’ skal med overalt.
  Desværre ved vi ikke hvor Vov-vov er fra og det kunne derfor være lækkert, hvis vi kunne bytte ham ud, med et velkendt plysdyr… Lampen ville storebror elske

 • Min lille pige på 1,5 år ELSKER bamser og vil blive så glad for at vinde (muligvis kommer lampen ind på mit værelse…hi hi)

 • Min lille Frida ville de første tre måneder ikke bruge sut, så i ren desperation fik jeg impulskøbt den lidt dyrere sutteklud/puttebamse (jeg kendte ikke mærket før) som siden har været hendes tro væbner og følgesvend. Hun lærte efterhånden suttens glæder, men den duer ikke uden bamsen. Hun er simpelthen lost uden (og vi panikker hver gang den ikke lige er til at finde) det er så kært! Hun bliver et år næste torsdag og det kunne være en sand fornøjelse at forære hende en ny bedsteven, som måske lidt bedre kan magte al den kærlighed (og lettere lader sig finde når verden pludselig bryder sammen) Hun ELSKER simpelthen den bamse. Det samme gør vi. Og vi smiler stadig lidt af at panikkøbet dengang skulle være så god en investering for vores lille babys (snart store piges) veltilpashed❤️

 • Vil gerne vinde Miffy lampen til min datters kommende nye værelse i det nye år! Hun er knap 2,5 år og ser ret ofte Miffy på Netflix. Miiiiffy en sjov lille kanin og alle hendes venner☺️

 • Jeg ville altså også nappe lampen selv. Ih, den er så fin!
  Mine drenge på otte måneder og 4,5 år må så slås om den anden ;)

 • Fnis det er os (mig) der skal forkæles herhjemme :grin: Den bløde kanin rykker nok ind til sønnike, men lampen skal moar have :joy:

 • Begge ting ville kunne bringe glæde til mine børnebørn Felix 3 år Oliver 14 dage og lillesøster der kommer omkring jul

 • Min datter Una på 7 år har begge kaniner på sin ønskeseddel i år, – det ville være helt fantastisk at kunne overraske hende med dem

 • Dem ville jeg SÅ gerne vinde til min yngste datter, Nova Liv. Hun har sovet med den lille udgave af kaninen siden hun var 1 år. Den bliver slæbt frem og tilbage til børnehave hver dag, og har været med på samtlige rejser. Hun ville gå granados over den store version! Nå ja, og så har hun ingen natlampe… Så en kaninlampe ville hun også blive meget meget glad for :-)

 • Mine 2 piger – det er blevet tid til, at de skal have hver deres værelse, så der er lige en indflytningsgave til hver

 • Det ville hel sikkert være min datter Elvira der skulle have disse to ubeskrivelige skønne gaver!! Hun har længe ønsket sig begge to og ville blive ovenud lykkelig hvis vi skulle være SÅ heldig og vinde dem❤️

 • Jeg har to skønne piger på 2 og 4 år, som knus elsker kaniner. Så disse to vil få masser af kærlighed her hos os ❤️

 • De søde venner skal begge mine børn vinde. Jeg tror at Mikkel på 20 mdr vil elske den store jellycat kanin og Emilie My på 3 uger vil få meget glæde af miffy lampen. Måske det skal stå på legeværeldet

 • Min datter på 10 uger skal forkæles med de to skønne venner. Håber at vinde dem så hun kan få en dåbsgave af os ❤️

 • Min skønne datter Frederikke. Hun elsker alt, hvad der har med kaniner at gøre. Selv hendes klodser leger hun er kaniner. Så det her ville være et kæmpe hit

 • Den skal min lille pige forkæles med når hun kommer til verden. Hun er garanteret lige så tosset med de to kaniner som hendes mor er

 • Min datter, som vi fortsat venter på…. Skulle være kommet til verden i mandags. Tingene er så flotte. Tror også storebror vil elske den store kanin

 • Den skal min lille niece Agnes have :grinning:
  Jeg har netop lige købt en lyserød jellycat kanin til hende i julegave, så den store vil bare være prikken over i\’et samtidig med at den lampen vil være så fin, når hun snart skal have sit eget værelse :smile:

 • Den der skal forkæles, er min datter Vega på knap 2 år, der lige om lidt bliver storesøster. Hun er for alvor begyndt at elske bamser, og hun vil knuselske denne! Og så vil Miffylampen pynte helt vildt på hendes (og lillebrors) værelse :)

 • Så lækre gaver. Min søn skal have begge kaniner. Jeg har købt en miffy lampe til ham – men er står på mit natbord, og jeg får svært pænt ved at sige farvel til den når hans værelse er færdigt.

 • Det skal min skønne datter Ellen. Vi flytter i hus lige om et par måneder, og der ville begge dele passe perfekt ind.

 • Jeg vil ønske den til min datter på 19 mdr. Hun skal til at sove i egen seng, og en kæmpe jellycat at kramme ville være lykken, samt et dejligt lys fra nuttede Miffy, vil være den perfekte start <3 krydser alt hvad jeg har!!

 • Hvis jeg er så heldig så skal plys kabinen gives i barselsgave og lampen skal min datter selv have. Hun er godt nok 7 men hun er så vild med den og den vil passe fint på hendes værelse

 • Det skal min datter Maja på 4 år med miffi lampen og Frederik på 10 mdr med kaninen. Åh hvor de vil knuselske begge to!

 • Øj en fin præmie!! Hvis jeg vinder, skal min lille Anker på 15 måneder forkæles med lækre ting, der kan skabe hygge på hans \”nye\” værelse. På trods af, at vi flyttede ind i vores hus i juni måned, er hans værelse stadig ikke færdigt, og der er endnu ingen lampe derinde. P I N L I G T ! Synes selv, han er en oplagt kandidat til den præmie <3

 • Hvis jeg er heldig skal min datter forkæles , hun er lidt mørkeræd, så kunne det måske hjælpe med en fin lampe og kramme kanin. :smile:

 • Er gravid i 6. Måned og har intet planlagt til indretning af børneværelset, så det ville være en über lækker start til guldklumpen <3

  Rigtig glædelig jul! :)

 • Min skønne store pige på 3 år. Vi læser pt Miffy bøgerne (bl.a. Miffy is an artist) og hun forelskede sig i lampen da hun så den i en forretning. Så det vil hun blive utroligt glad for efter et hårdt år hvor hun blev storesøster til tvillingerne.

 • Mine to yngste døtre, deler værelse og ville begge få stor glæde af jellycat bamsen, min ældste datter har længe ønsket sig den fine kaninlampe til sit skrivebord :)

 • Hvis jeg vinder skal min yngste datter have de fine kaniner til sit nye værelse, de bliver helt sikkert begge et hit!

 • Hvor er det en fantastisk gave:))) hvis jeg er den heldige skal min datter forkæles med Jelly Cat kaninen og min søn med den søde Miffy lampe!

 • Min skønne datter er blevet storesøster og må derfor dele opmærksomheden med en lillebror… Jeg tænker derfor at hun faktisk fortjener en stor kramme-kanin, når lillebror og forældre bliver for træls. Lampen må de deles om på deres værelse

 • Ville elske at give begge mine piger en skøn kaningave. Min datter Amalie på 7 skulle have den store Jellycat og min datter på 3 Augusta skulle have den fine lampe :-)

 • Min søn August på 5 år – han er virkelig bange for mørke så mon ikke Miffy kan hjælpe ham. God jul ❤️

 • Jeg drømmer om at vinde Miffy til mine sønner, Otto og Sigurds værelse. De deler værelse og det er ikke altid nemt! De skændes en del og kæmper om tingene. Derfor forsøger vi at lave et hyggeligt værelse, hvor de kan samles om den gode FÆLLES leg.. Og vi ved jo alle at hyggestemning gør meget. Og hvem er mere hyggelig end Miffy ❤️
  Den store Ninus ville bare være så skøn at putte med. Er faktisk i tvivl om, om jeg beholder ham selv, hvis jeg vandt

 • Min ældste datter Robyn på 6 år er vild med Miffy, har en usynlig ven ved navn Miffy og ønsker sig brændende en Miffy-lampe. Hendes lillesøster Nanna på 4 år elsker store, bløde bamser og har en svaghed for kaniner – så hun ville elske at nusse dens bløde ører, når hun falder i søvn om aftenen.

 • Jeg ville forkæle min datter Clara med bamsen, og min dejlige niece Alberte med lampen. Begge dele ville vække stor glæde!

 • Åhh, det her gør mig helt rørt. Min datter pippi fik lampen for noget tid tiden. Og da vi havde indrette den fine lampe på værelset, var hun så glad at hun dansede rundt, og hvad skete der så, jo hun kom til at skubbe den ned, så den ramte en kant og videre ned på gulvet og gik så i stykker. Det var så synd og hun snakker stadig om den lampe, så jeg ved hun om nogen vil blive så mega mega glad og taknemmelig for at få en ny lampe til værelset. Og kaninen er hun dybt forelsket i, og synes den er det mest nuttede. Det vil blive en super dejlig julegave. Og vil også gøre mig så glad. Er simpelthen så rørt lige nu.

 • Min søn på 2 år er vild med Miffy tegnefilmene, så han skal have den fine lampe :) og han har den lille Jellycat kanin, så en kæmpe vil helt sikkert også falde i god jord <3

 • Det skal mine 3 skønne piger, der må deles lidt om tingene.
  Tror at særligt den kæmpe kanin vil vække glæde hos Sigga på 1,5 år.

 • Ville elske at vinde dette fine sæt til min lillebror, som skal være far til en lille pige den 26/12. Det ville være den perfekt barselgave til det lille vidunder som snart kommer og beriger min verden. Så er stilen ligesom lagt til at blive Superfaster ❤️

 • ih du milde hvor er de skønne begge to, jeg er fuldstændig solgt i den vidunderlige Miffy <3 det er Magnus der skal forkæles med Miffy og Lærke med den skønne bamse så nu har en at kramme når hun skal sove :-)

  K.H Pia

  Glædelig Jul

 • Min datter skal forkæles! Dette er to af mine største ønsker på hendes ønskeseddel. Det er ting jeg ikke selv lige har råd til at give hende, så det ville være SÅ vildt at vinde det til hende. Jeg ville være så taknemmelig, og hvor ville det dog være en fantastisk følelse at kunne give hende dette! Jeg krydser finger og håber at jeg får en gangs skyld er den MEGET heldige banan! God jul alle sammen

 • Min datter skulle selvfølgelig være den heldige ejer af begge disse ting. Også selvom jeg ville misunde hende lampen gevaldigt

 • Mine to børn skal forkæles :) Tror min ældste vil elske at have Miffy inde i hulen. Og min mindste er helt vild med at kramme alt hvad der er blødt og loddent :D

 • Min datter Alberte skal forkæles hvis jeg vinder…. Hunter lige nu syg, og går glip af en masse julesjov, så sikker på de vil falde i god jord.♡

 • Miffy lampen, kunne jeg faktisk også fristes til selv at beholde – men synes nu at jeg vil forkæle min guddatter, som elsker kaniner! <3 Hun ville hvine af glæde – kan lige høre det for mig! :D

 • 2 hits, som står på min datters ønskeseddel, som hun desværre ikke får. Så kunne være fedt med en god og fantastisk overraskelse til hende.

 • Min lille 1 årige hugo, der lige har fået en forkærlighed til bløde bamser. Lige for tiden går det ud over huset bløde nissebamser og i julegave har jeg købt en jellycat kanin til ham. Ønsker endnu flere bamser han kan tumle rundt i..

 • den ene skal min søns bedste legekammerat have, da de to simpelthen er så glade for hinanden, og den anden skal min søn selv have.

 • Det skal mine 2 bedste veninder, der begge lige har født en datter. Helene skal have kaninen (da hun er kæmpe fan) Julie skal have Miffy :-)

 • De søde kaniner vil pynte på min dejlige datter Elvirad værelse, som er under renovering, i vores nye hus

 • Det skal Bjarke og Laura, der begge har mistet deres kaniner – De små kaniner var nogle rigtige udbryderkonger og er smuttet ud af deres bur og indhegning. Desværre nåede vi ikke at finde dem i live, da de var blevet bidt ihjel af en hund/kat. Så de skal selvfølgelig have et par nye kaniner, der ikke lige såden bryder ud og forsvinder :smile:

 • Den kæmpe kanin skulle min datter have. Hun ville blive helt vild hvis den bliver hendes. Hun har en del af de små og \’alm.\’ str Jellycat kaniner der sover i hendes seng HVER nat. Hvis denne store kunne tilføres \’familien\’ ville det gøre lykke. Miffy lampen ville blive min søns – er sikker på den ville gøre lykke på hans værelse.

 • Astrid har elsket sin lille \”puttehare\” i opløsning, ville elske at kunne forære hende en kæmpe. Lampen skulle stå på reposen som yderst lækker natlampe..

 • Jeg vil forkæle min datter Filippa, som er helt vild med den hvide Jellycat kanin. Den har været og er stadig hendes tro følgesvend, som har været med fra start, da hun blev født 2 mdr for tidligt, sammen med hendes tvillingebror. ❤️

 • Lampen går til hele familien, vi er nemlig stuvet sammen i et lille soveværelse i lejligheden. Fire mand med behov for lys på forskellige tidspunkter. Bamsen vil jeg forære vores den ældste, som har fortjent lidt forkælelse oveni i al babyhalløjet

 • Det skal min datter Isabella som er HELT vild med kaniner (og harer), hun kan bruge meget lang tid hver dag, på at stå på sin stol på værelset og kigge ud for at finde haren i vores have. Og hver gang hun ser en kanin i tv så hviner hun \”Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin\” – Hun bliver 2 år d.27.12, og kunne være fedt at give hende denne præmie i fødselsdagsgave, hun vil blive lykkelig.

 • Hej Michala – jeg ville VIRKELIG ønske at vi blev den heldige vinder af Miffy-lampen! Har kigget på den så mange gange! Så ville den både glæde Mor og min datter Emilie. Jeg \”kom til\” at købe den store kanin til Emilie efter dit Molly indlæg med den. Hun sover med den hver nat i sengen, selvom den er stor, så er det en ven for livet. Hvis jeg vinder den skal den gå til Kathja Kingo, der venter en nytårsbaby-pige! Glædelig Jul til Jer.

 • Åh min datter er pjattet med både kaniner OG bamser, så jeg ville helt sikkert forære dem til hende :)

  Glædelig Jul til dig :)

 • Jeg ville elske at kunne forkæle Liv. Hun har det ikke altid let, fordi hun har en lillebror der er syg.. lige for tiden er vi i fuld gang med at lave kælderen i stand så hun kan rykke derned, fordi lillebror bliver nød til at overtage hendes værelse. Jeg ville elske at kunne forkæle hende med de to venner der kunne flytte derned sammen med hende <3

 • Ville forkæle min søn med kaninen. Har hørt meget godt om den og kunne være rart at kunne forkæle ham lidt. Lampen ville min datter få da hun synes den minder om hendes kanin Onkel Thomas. :) god jul til alle

 • Her hjemme er hjernerne virkelig lagt i blød! Hvad giver man sin søn til hans første jul?! Det skal gerne være noget helt særligt, noget man kan have glæde af mange år frem og få fortalt \”den fik du af mor og far til din aller første juleaften\” Min mand og jeg vil elske at give vores 4 md. Gamle søn, Frederik den dejlige mega jelly cat! Om lampen så med tiden skal rykke med ham ind på eget værelse.. Det må vi kigge på

 • Lampen ville min søn få – så kan det være vi kan få en rolig nattesøvn på eget værelse med den tændt Kaninen er dejlig – min søn har den lille model, den ville jeg forære til min gravide veninde

 • Det vil være absolut amazing at kunne forære disse 2 til min datter maliah på 16 mdr i dag! Hun vil knus elske og kramme dem! Glædelig jul <3

 • Hvis jeg bliver den heldige, vil jeg forkæle mine to dejlige børn – min søn Marcus på 2 år og min lille nyfødte datter ;-)

 • To fantastiske præmier – og sjovt nok står den store bløde kanin på min lille Louies ønskeseddel og Miffy lampen er et af Olivias største ønsker. Så begge kaniner skal være hjertelig velkommen under vores juletræ :-)

 • Flotte præmier! ❤️ Jeg forkæler min datter på 18 mdr hvert eneste dag, men det ville være så dejligt at forkæle hende med de flotte bamse og lampe! Jeg ønsker lige netop begge kaniner til jul, og forkæle min datter med dem! Min mand og jeg havde en samtale igår:
  Eric: hvad ønsker du til jul?
  Mig: Miffy lampe og Jellycat kanin
  Eric: jamen er du ikke for gammel til det???
  Mig: næh, for dem vil jeg give til vores lille prinsesse. Hun kan ikke rigtig ønske noget til jul da hun er for lille til det, derfor ønsker jeg for hende i år.

 • Nøøøøøj, for nogle lækre præmier. I alle de år jeg boede hjemme hos mine forældre havde vi kaniner. Min bror og jeg havde til opgave at passe dem, sørge for vand og foder hver anden dag. Fra januar starter en ny epoke af mit liv – jeg skal være \”Priks\” mor og sørge for at han/hun gennem hele sit liv er tryg, glad og tilpas, uanset om det drejer sig om at få stillet sultbehovet eller om han/hun har behov for et plaster på knæet. Det er lidt vildt at skulle være nogens mors, og helt sikkert 1000 gange sværere end at være kaninpasser, men jeg glæder mig Den fine lampe-kanin ville pynte fint ind på Priks værelse og på sigt kunne den bløde udgave bliver babyens bedste sovekammerat. Og altid vil de minde mig om at jeg skal søge for den bedst mulige opvækst for mit/vores barn – så det ville være så lækker en præmie, til vores første, men nok ikke sidste barn. God jul

 • Min store datter Alia fylder 5 år den 17. december og ønsker sig en ny fin lampe til sit værelse. Miffy lampen er bare så skøn og ville være den perfekte gave :o) Min lille datter Aya på 1 år elsker at putte, så en dejlig, blød krammebamse er lige hende :o)

 • Sikke en skøn præmie!
  Jeg bliver moster til endnu en lille dreng til foråret og vil derfor rigtig gerne forkæle ham og hans storebror. :-)

 • Jeg er allerede forelsket. Da jeg så den kanin vidste jeg med det samme, hvem der skulle have den. Min dejlige kusine (og bedsteveninde) er gravid med hendes første lille baby. Hun er lykkeligere end nogen sinde og holder det dog stadig hemmeligt for det meste af familien. Da jeg skal være gudmor (ja, jeg er helt excited og taknemlig for at kunne få den titel) – derfor vil jeg forkæle hendes lille nye prinsesse med denne fantastiske gave <3

 • Det skal min dejlige dreng Villads på 8 måneder. Han ELSKER bløde bamser og flot lys, så han vil blive så glad for begge dele! Det ville være fantastisk at kunne glæde ham med det

 • Gaven skal gemmes til de forhåbentlig kommende børnebørn -indtil da vil jeg selv nusse den dejlige og utrolig bløde Jellycat kanin, som jeg også har givet som gave flere gange, dog i lidt mindre udgave. Den søde lampe skal stå på mit skrivebord.

 • Wow mine pigers højeste ønsker
  Vil være så fedt og kunne overrask dem med disse virkelige bedårerende kaniner❤️❤️❤️

 • Jeg ville ELSKE at kunne forkæle min datter Mynthe med dette skønne makkerpar… De vil uden tvivl bringe stor glæde herhjemme…også hos moren ;-)

 • Min datter på snart 4 måneder mangler sådan en natlampe og denne står som nr 1. på hendes ønskelisten, den ville være så perfekt til når vi pusler om natten, da lyset er mildt Og ikke mindst så elsker hun at sutte på jellycats kaninører, så begge disse gaver ville bestemt komme til gavn hos min lille datter Izabel Elina,vi krydser fingre <3

 • Det skal min skønne pige med lampen og min søn med bamsen. Kaisa My er snart 4 år og lillebror 3 uger. De skal have fælles værelse på et tidspunkt så disse venner vil blive sammen

 • Det skal min veninde lille datter helt sikkert. Hun er noget af det skønneste, jeg kan komme i tanke om – og fortjener helt sikkert lidt forkælelse :-)

 • Årh min søde datter og jeg ville elske at lade kaninerne flytte ind herhjemme! Nora har allerede 2 jellycat large, som er med hos far, i vuggestuen, i bæresele på cyklen og i sengen når der soves herhjemme. Så sådan en KÆMPE kanin skulle nok kunne få hendes hjerte til at svulme ❤️ Miffy vil, ligesom hos jer, få plads i soveværelset, hvor vi endnu begge sover!

 • Åhhhh, jeg ville ønske jeg kunne min datter på 3år jelly cat bamsen. Hun står overfor en øjenoperation og en masse undersøgelser, og jeg ville blive lykkelig hvis jeg kunne glæde hende med den. ❤️
  Lampen skulle storesøster have. Hun bliver lidt forsømt i disse tider, da det er svært at være hos dem begge når lillesøster hele tiden er på sygehuset. ❤️
  God jul til dig bastabum

 • Lampen ville jeg sætte i mit eget soveværelse.. Den er så fin! Bamsen skulle min veninde lille datter have. Fantastisk fine ting.

 • Min lille Luna på snart 2, som er forelsket i kaniner. Hun har en lille kanin, som hun vil have med alle sted.(selv i bad) det eneste dyr hun ikke er skide bange for. Hub ville elske at kunne få læst godnat historier med den lille miffy lampe ved sin side og elske at den kæmpe kanin ved sin side under dynen. ❤️Mange kanin masser fra Luna ❤️

 • Århh hvor er de søde de to kaniner :) den flotte præmie, skulle fordeles imellem mine to piger Jessica og Emmely og ellers ville begge dele pynte super fint i min stue <3 ;)

 • Det bliver min yngste datter Vuktoria, der skal forkæles ❤ men da hun deler værelse med sin storebror Sebastian, plejer bamser at være fælles venner, hun skal nok være sød og dele

 • Min lille Luna på snart 2 år er forelskede i alle kaniner. Faktisk det eneste dyr hun ikke er bange for. Hendes nuværende lille kanin bamse er så slidt, fordi den bare er med over alt En dag skulle den med i bad Ved min lille Luna vi elske at kunne falde i søvn med den kæmpe kanin bamse under hendes dyne og med miffy lampen ved sin side, når det skulle læses godnat historie❤️

 • Hvis jeg vinder, skal Ole på 1.5 år have bamsen og Aske på 3.5 år skal have lampen. Ole elsker bløde puttedyr, og Aske får nok sit eget værelse når baby i maven bliver stor nok til at dele med Ole, og så vil det være så fint med den lampe som hans første helt eget indretning :-)

 • Min datter på 8 år som elsker kaniner, ville elske at vinde den store bamsekanin til at ligge og putte med når hus skal sove =)

 • Jeg ville elske at forkæle min dreng Marvin på 3,5 år med de skønne sager. Han blev skubbet i børnehaven og fik en gigantisk bule i hovedet igår, så lidt ekstra at forkæle ham med ville være perfekt <3

 • Ville elske at forkæle min lille niece Bela på 1 år med disse to skønne venner ❤️. Rigtig glædelig jul

 • Da min datter så billedet af Miffy og Jelly sagde hun \’ åh mor, hvor ville jeg ønske at julemanden kom med de gode venner (Miffy og Jelly) til ALLE børn i verden!\’ Og jeg kunne jo kun give hende ret! Tænk hvis alle børn havde en Jelly at kramme og en Miffy til at give kys, så ville alle være mere trygge i denne verden❤️❤️

 • Miffy vil jeg gi min niece i julegave den vil passe så godt ind på hendes værelse

  Og kaninen ville jeg gi min datter, hun elsker bamser og denne der vil blive elsket så højt her hjemme.

 • Miffy lampe har længe været et ønske til datterens værelse . Så krydser virkelig finger for at vi en skønne dag vinder den

 • Lige noget for mine unger, vi er lige flyttet i hus og de har fået hver deres værelse, som skal indrettes. Disse to søde kaniner vil være fantastiske på værelserne:)

 • Uh, jeg har længe ønsket de to lækre ting! De skal pynte i huset med to bonus-unger, og så skal de helt sikkert bruges når jeg langt om længe en dag får mine ønske-unger <3

 • Miffy lampen har længe været et ønske til datterens værelse. Vi krydser finger for at vi en skønne dag vinder den .

 • Ih hvor er de begge fine… Min lille Olivia på snart 3 måneder vil elske dem – og Mifty lampen er perfekt til de sene amninger :-)

 • Jaaaahh hold nu magle de er lækre og står højt på ønskelisten herhjemme. Jeg ville elske at give dem til Divaen Ronja der blir fire til Januar. Hun har konstant været \”taberen\” herhjemme, både med værelsesstørrelse, indhold, fritidsaktiviteter osv så jeg ville knus-elske at skabe lidt modvægt til det. Hun mangler VIRKELIGT nogle lækre ting

 • Uha det ville jeg frygteligt gerne vinde til min søn på 2 år, det ville være perfekt til når han ENDELIG får eget værelse i det nye år

 • Den skønne bløde Jelly kanin ville blive krammet og elsket af mindstemand Viggo mens Miffy skal bo hos storesøster Ulrikke der ikke er glad for at sove i mørke.

 • Jeg vil forkæle vores Mathilde på 2 1/2 år med begge skønne gaver – de vil helt sikkert være en dejlig overraskelse til hende

 • Min datter fortjener at vinde <3 hun er en sej lille pige der klare hverdagens udfordringer i Stiv arm. Jeg er stolt af hende, selv om hun kan være en hård banan engang imellem, så hun elsket og forgudet af sine forældre og fortjener at kunne blive forkælet med så fine gaver <3

 • Wauw.. Det er sørme nogle flotte præmier . Mon jeg kunne være så heldig at vinde Miffy lampen til min datters 10 års fødselsdag i Januar . Det ville være hel fantastisk . Glædelig jul :)

 • Jeg ville forkæle mine piger. Den ældste er vild med Miffy og den yngste elsker sin lille Jelly cat kanin og ville være helt forelsket i den store udgave

 • Arvingen Astrid skal flytte på eget værelse i juleferien. Jeg er sikker på, at de to kaniner vil være gode følgesvende for den unge dame ❤️

 • Wauw.. Det er sørme nogle flotte præmier. Mon jeg kunne være så heldig at vinde Miffy lampen til datterens fødselsdagen i januar. Det ville være fantastisk . God jul :)

 • Den store bløde Jelly kanin vil min mindstemand Magnus på 2 år elske at kramme Den søde Miffy ville helt sikkert være et hit hos min datter Anna på 4 år, der ikke er glad for at sove i mørke ❤️

 • Jeg vil helt sikkert foekæle min søde niece og nevø. Hun er 3 ældre end ham, hvorfor min niece skal have den store og min nevø den lille, hvis jeg vinder

 • Mine 2 drenge på 2 og 3 ville elske at vinde både bamsen og lampen til deres fælles værelse. Det ville være så skønt ♡

 • Hvis vi er så heldig at vinde er det helt sikkert min datter Karla Marie 1 1/2 år der skal forkæles med en ny ynglings bamse og super sød lampe. Ville være helt fantastisk med en ekstra julegave før tid i år Rigtig glædelig jul til Jer alle

 • Jeg vil super gerne forkæle min Lili på 4, der elsker kaniner. Er sikker på, at hun vil være vild med dem!

 • De har virkelig fede ting i børnenes kartel! Min søde Marius på 3 år mangler en flot børnelampe på sit værelse, så det bliver lidt lysere, mere magisk og med federe stil:-)

 • Begge dele vil være et hit til min datter Sarah. Selvom hun et fyldt 8 ELSKER hun \”bamser\” – for \”se lige de nuttede øjne\” -og hun både sover og leger med dem. :-) Og den fine lampe vil passe så fint til værelset som \”vågelampe\” om natten. God jul fra os :-)

 • Vores yngste søn Wilbert på 3 år skal forkæles med de skønneste kaniner! Miffy har været på \”min ønskeliste\” så længe, så måske deler vi også Miffy… Begge storebrødre vil helt sikkert også kramme den mega store bløde sag! ✨✨❤️

 • Jeg vil forkæle mine 2 børn men ville give den ene til min kusines dreng, da hun er som min lillesøster, så jeg ville forkæle hendes lille dreng også :)

 • Så skulle alle vores 4 dele – Liva, Ella, Marvin & Elliott, – de skønneste sager og mon jeg kunne slippe afsted med at flytte Miffi ind i mit soveværelse

 • Jeg har en datter hvis højeste ønske er en kanin til jul……Her vil ønsket i den grad blive indfriet, både med en blød kanin og en super fin lampe……så kan hun dele med sin lillebror, da de bor på samme værelse :) god jul

 • Åh de er SÅ fine ❤️ Min datter på 5 og min søn på 3 deler værelse (efter eget ønske ) så de ville begge få glæde af de lækre kaniner. Kh Rikke

 • Hvis vi er så heldige at vinde, skal min datter Alba have Miffy ( fordi hun elsker Miffy) og bamsen er til lillebror eller lillesøster som kommer til maj :-)

 • Det må blive min lille nevø, som skal forkæles da jeg endnu ikke har fået mit eget lille pus. Er selv en barnlig sjæl, så jeg ville som mor være mega glad for at mit kommende barn eller min nevø kunne nyde Miffy sammen med mig

 • Det skal Ville på 2 år. For han har stjålet storesøsterens lille udgave af kaninen og vil ikke aflevere den tilbage, så nu er den grobund for evindelige hysteriske skænderier imellem søskende. Og ja, tanken om at købe en til ham HAR

 • Det skal Ville på 2 år. For han har stjålet storesøsterens lille udgave af kaninen og vil ikke aflevere den tilbage, så nu er den grobund for evindelige hysteriske skænderier imellem søskende. Og ja, tanken om at købe en til ham HAR strejfet os

 • Miffy den skønne kanin til min dejlige datter på 10 uger , og hvorfor det skal være mig , tjaaa bare fordi den er helt fantastisk

 • Mine to piger vil elske at vinde kanin lampen og jelly cat bamsen. De er gode til at dele deres legetøj. Og lampen vil passe til deres dejlige børneværelse. Bamse kaninen vil helt sikkert bliver gæst ved et fantastisk te selskab

 • Min datter på 1,5år er simpelthen vild med hendes lille jellycat og ville knus-ELSKE den store jellycat❤️ Og moderen ville elske at forkæle hende med sådan en lækker stor kanin x2

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *