#mollymyogmarlon

IMG_9037

I har nok set det på Instagram, det lille # jeg har lavet til det unge par?

Nemlig #mollymyogmarlon – Ej, men det er jo så hyggeligt at kigge billederne igennem og se deres dejlige venskab og kærlighed for hinanden.

Molly My elsker at se på billeder af sig selv, og sammen med venner mm. Derfor har hun (jeg) også et hashtag med #mollymyogsallysne #mollymyoggunner og ja så også dette med Marlon, det er bare så let at se alle billederne på den måde, og hyggeligt at se hvor meget der er sket de sidste par år.

Billedet her er fra Tivoli, hvor vi kort var på tur tidligere på ugen, det er simpelthen så hyggeligt at se deres begejstring for alle de fine julelys, og her svanerne, for Molly My er det noget af det bedste ved Tivoli, nemlig alt pynten.

***

Ps. Dagens låge er idag hos Dorte, der igen har smukke sager til hjemmet bag lågen. 

Noget jeg rigtig gerne også ville ønske her på 3.sal, men desværre kan jeg jo ikke rigtig deltage, men det kan i – Find dagens låge, lige her. Og se en fin lille film Dorte har lavet til samme.

***

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Vi har fået en kylling til min datters fødsel, derudover har vi ikke noget. Men når vi tager til og fra Bornholm med færgen er lege pladsen med alt bobles det største hit både hos min søn pg nu hos min datter, der er til mange timersleg og vi ville elskeatfå hele serien!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *