Julekalender 18.december: Vind gavekort til Christina Rohde

IMG_9397

IMG_9391

— Konkurrencen er SLUT, tillykke til Mette der har modtaget en mail —

I dag åbner jeg min sidste låge, i vores store julekalender! Jeg “holdte” egentlig ret længe på min sidste låge, før jeg lukkede den, jeg ville finde noget helt specielt fint at lukke med. Og valget var egentlig ret klart, da jeg endelig fandt på det. Nemlig at lukke med Christina Rohde, det er for mig det fineste fine, og perfekt her til årets sidste fester og danseture!

Molly My har her udvalgt hendes favorit, den er naturligvis godkendt dans, som i ved er alfa omega i disse dage og så er den med sølv og lidt glimmer effekt, hermed endnu mere godkendt.

I skal næsten selv kigge ind, der er nemlig mange fine udgaver og varianter, f.eks. P2 double dress, som Molly My tidligere har haft og været rigtig glad for, se f.eks. lige her. Eller de lækre fake fur pelse, de står altså også højt på vores ønskeliste, både til Molly My og jeg selv.

Det hele kan stadig nås at få hjem til julen/nytår, hvis i får klikket køb senest i weekenden, posten skal jo også ud 😉

Lipstick

Yndig og fin (syntes hendes mor!) men altså da vi skulle tage de øverste billeder, mente hun bestemt også at der skulle læbestift på, fin dame = pynt = læbestift. Og det blev fint, eller hvertfald rødt, og var faktisk rigtig rigtig svært at få af igen. Må have købt en lidt mindre heftig læbestift til hende, så hun ikke snupper min kysseægte Chanel udgave igen.

Nu til konkurrencen, en meget heldig vinder, kan nemlig løbe med et gavekort til Christina Rohde:

En heldig vinder, kan shoppe for hele kr. 2000, alt i skal gøre er:

 1. Skriv en kommentar herunder, hvor i fortæller hvad i ville købe, hvis i vandt gavekortet. Se hele udvalget, lige her.
 2. Like indlægget på den blå Facebook knap nedenfor.

Jeg trækker en heldig vinder tirsdag d. 22/12 kl. 20.00 🙂

I kan altså derfor ikke nå at bruge det til julekjolen eller lign, den skal i købe nu, hvis den skal nå frem. Men det er jo også dejligt at have “lidt” at shoppe med i det nye år ik?

Ps. jeg skal lige godkende din kommentar, før den kan ses, der kan derfor gå lidt tid.

Og en anden opfordring fra mig, der kommer helt fra hjertet, er at følge Christina Rohde på Instagram.

Udover lækre børn i det fine tøj, er hun nemlig også virkelig god til at dele inspirationsbilleder med skønne farver og sammensætninger, det er altså super fint og hyggeligt, så one to follow, hvis altså i har lyst.

Nendenfor blot et tilfældigt udklip af profilen. Find hendes profil, lige her.

Instagram_CR

 

110 Comments
 1. Nr 101 og nr 104 til min Frederik, så lækkert altså..
  Men årh hvor er kjolerne og fake fur jakkerne også fine og min Caroline ville elske dem❤️

 2. Så fine sager fra Christina Rohde tror no. 53 fur jacket ville falde i meget god smag ved min største datter og så måske finde en kjole der både matcher min store pige på 8 år og min mindste datter på 8 mdr. Det kunne være så fint

 3. Hold nu op. Min datter vil blive elle vild hvis vi vandt.

  Jeg synes det er meget svært at begrænse sig. Jeg ville købe kjole nr. 5 samt P1. Derudover tror jeg også jeg ville købe No. 36 sweat og så er jeg i tvivl om det skulle vær enr. 24 cardigan eller no. 42 pants 🙂

 4. Vi ville klart vælge no 55, no 49, no 108 og 5 – de er så fine og så er der lidt til både den store og lille pige ❤️

 5. Min lille pige vil elske de fine kjoler, så nogle af dem vil jeg købe. Men også de fine bluser, særligt liberty modellen….

 6. Ville bestemt bruge pengene på to skønne lyserøde fake fur jakker til mine piger. Så lækre jakker skal man lede lønge efter. Krydser fingre

 7. Vi elsker Christina Rohde herhjemme Og hendes IG profil er fabelagtig.
  Hvis vi vandt så skulle penge bruges til no 55 skirt og no 16 pants with zipper.
  Jeg har tvillinger på 4 år og de ville blive vilde med mere af det skønne tøj fra CH

 8. Uh, absolut favorit mærke! Elsker den luksus og kvalitet..
  Jeg ville helt sikkert købe No. 50 Cape og p3 nederdele, helst to, den blå og grå..
  Glædelig jul

 9. Åh hvor er hun dog kær ❤️ Jeg er vild med mærket og ville klart købe fake fur + kjole til Filippa ✨ Glædelig 18. december

 10. Endnu en dejlig konkurrence! Jeg ville købe P3 skirt, no 36 sweattop (den er jo übercool), no26 shirt og no49 jacket. Rigtig glædelig jul til dig!

 11. Jeg er vild med Christina Rohde, kvaliteten er i top. Min datter på 7 år elsker sine Christina Rohde kjoler som storesøster på 18 år også brugte.
  Jeg ville helt sikkert købe P2 doubledress, no. 49 jacket, og en no. 25 turtleneck eller måske no. 27 t-shirt
  Glædelig jul

 12. Jeg har forelsket mig i no 2 ballroom dress, no 53 fur og meget mere, det er så fint. Jeg vil elske at iklæde min datter som fylder 2 år lige om lidt i det fine tøj, håber hun er enig hvis jeg er så heldig at vinde;)♡

 13. Jeg elsker Christina Rohde, så jeg synes det er en virkelig lækker konkurrence 🙂

  Jeg er helt vild med denne doubledress, som jeg vil vælge til min datter, hvis jeg vinder 🙂

  http://christinarohde.dk/?item=696

  Ellers elsker vi også CRs lækre uldcardigans, som vi har ejet flere af herhjemme 🙂

  God jul.

 14. Denne her, skulle helt sikkert hjem! Den er simpelthen så fin: http://christinarohde.dk/?item=689

  Derudover, overvejer jeg også meget den rosa fake fur, da prinsessen elsker lyserød og det virkeligt ville være en jakke udover det sædvanlige og som lige kunne pifte det ekstra op, når man var fint klædt på 😀

 15. Jeg ville vælge flere ting til min datter på 2, der er jo god mulighed for at købe ind for 2000 kr 🙂 I første omgang den samme kjole som Molly My har på http://www.christinarohde.dk/?item=683, derudover en grå nederdel http://www.christinarohde.dk/?item=702 og en top der passer til http://www.christinarohde.dk/?item=795. Sidst men ikke mindst en rosa cardigan for at give en feminin farve til det grå http://www.christinarohde.dk/?item=771

 16. Allerførst vil her sig- hvor det en lækker pige du har dig

  Jeg er ret vild med den her kjole : http://www.christinarohde.dk/?item=906

  Derudover synes jeg rigtig godt om den her top : http://www.christinarohde.dk/?item=997 med den her nederdel til : http://www.christinarohde.dk/?item=763

  Rest vil jeg rigtig gerne gave måske en kjole mere el toilettasken men det finder jeg ud af hvis jeg er den heldige- samtidig med at der er en Fakse Fur der siger \’ tag mig rag mig \’ håber og krydser det er bare sååå lækkert tøj man kun kan drømme om

 17. Det er så fint det hele min Merle elsker kjoler så tror nr 2 ,5 og 7 det er svært at vælge god weekend og glædelig jul

 18. Jeg ved ikke, hvad jeg ville købe. Alt er jo mega fint. Jeg venter vores tredje barn til sommer men kender endnu ikke kønnet. Derfor ved jeg ik præcis, hvad jeg ville købe – bare noget af alt det fine babytøj.

  Glædelig jul til dig og dine

 19. Ih vor jeg kende det med læbestiften, har også en pige (lige fyldt 4 år) der har fået øjnene op for mit makeup. :joy:
  Hun er også en rigtig pige som kun vil gå i kjoler – så hvis jeg er heldig skal hun helt sikkert have denne skønne kjole http://www.christinarohde.dk/?item=726

  Glædelig jul til jer

 20. Nr. 44 Liberty Sweat, nr. 26 Shirt, nr. 24 Cardigan både i rosa og grøn. Det hele i str. 116. Er der penge i overskud, må det blive toilettasken 🙂

 21. Christina rohde er sådan et smukt brand som skiller sig ud! Jeg ville elske at påføre min datter i hendes sweatshirt kjoler. De er SÅ smukke!

 22. Åh det er svært at begrænse sig. Hun laver de fineste ting. Især no. 44. Det var kærlighed ved første blik. Også no. 36 har jeg et godt øje til. Ville elske at føje endnu en kjole til min lille a\’s samling. Min a elsker sine kjoler og især, når der står Christina Rohde i nakken!

 23. Begge mine piger ville også falde bagover af henrykkelse over en dansekjole som Molly Mys – så den ville jeg købe én af til hver: http://www.christinarohde.dk/?item=683 til det kommende års festligheder. Min ældste datter Robyn har en ballonnederdel som denne http://www.christinarohde.dk/?item=920, bare i andre farver og mønstre, fra Christina Rohde, og hun ELSKER den – så meget, at den efterhånden godt kunne trænge til en afløser, så sådan en skulle hun have 🙂 Ihhh, hvor ville de blive glade og fine 🙂

 24. En No. 47 Jacket, en P2 Double dress og No. 24 cardigan i Rosa. Alle i str. 10 år til min datter :147:

  Glædelig jul

 25. Hvis jeg vinder vil jeg vælge no 5 dress i str 110, cardigan no 24 i rød og lyserød i str 110. Vil være skønt og forkæle min store datter med dette

 26. så meget fint tøj, men ballon dress No 2 med påfugle fordi min datter elsker fugle, P1 dress den som molly my har på vil også være et stort hit her. og no. 44 liberty sweat.. x fingre. god jul 🙂

 27. Elsker Christina Rhode 🙂 jeg ville vælge NO. 101 cardigan til min søn og NO. 36 sweat top til min datter 🙂 glædelig jul.

 28. Der er så meget fint tøj, men jeg ville vælge NO 101 cardigan til min søn og NO 36 sweat top til min datter 🙂 Glæderlig jul

 29. Med to piger (og lillebror Anton, ikke at forglemme) vil sådan et gavekort være guld værd. Kaya på 5 år vil elske en af de fine baloon dresses og Nicoline på 8 år går helst kun i nederdel eller kjole, selvom hun er en rigtig drengepige, som helst hænger med hovedet nedad . Så en af de søde nederdele eller en kjole. Mange muligheder og potentielt mange favoritter.

 30. Nr 55 skirt
  P3 skirt
  P2 double dress

  Bl.a disse 3 dele er jeg sikker på at prinsessen vil elske,
  Men hun må nok hellere selv hjælpe til med at vælge 🙂

 31. Jeg elsker alt hos Christina Rohde, men vil helt sikkert smide den sorte plisserede nederdel på ønskelisten… og den søde top 901 i sart rosa… pæn!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.