Luk øjnene og tænk på noget godt

_MG_9745

Mandag og ugen er i den grad igang, det er sådan noget midt imellem og ikke rigtig noget vejr (min fortolkning) jeg mener det er hverken frost og sne eller forår og grønne blade vel?

Februar er en måned der “lidt skal overståes” så vi kan komme med forår og bedre vejr, i marts er det en anden sag, der skal vi på skiferie og på påskeferie i sommerhuset, ligesom jeg også har fødselsdag, så der er noget at glæde sig til. Måske ikke lige sidst nævnte, men ellers 😉

Molly My vil tit gerne have en fridag eller på ferie igen, jeg er begyndt at sige til hende at hun skal lukke øjnene og tænke på noget godt og på ferie, i morges sagde hun, jeg tænker på at jeg spiser is og det er dejligt.

Tror det må være vores våben mod februar og gråvejr, lukke øjnene og tænke på noget godt 🙂

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.