Travle og inspirerende dage 

img_1844-1.jpeg

Molly My og jeg har været på CIFF Kids, for at se på alle de lækre sager, der lander i butikkerne næste efterår/vinter. Molly My dog kun igår, det var nok for hende. Ikke fordi hun ikke havde en dejlig dag, men en dag er bare nok når man er 4 år. Hun var med rundt til forskellige events og hyggede sig med de fine ting og søde sager 😉

Idag havde jeg så hænderne fri, til at tage billeder og mærke lidt mere, igår var jo trods alt mest på hendes præmisser.

Som altid kommer jeg ikke til at blogge så langt frem, kun med lidt smugkig, som kommer på i morgen, da i når at glemme det igen og jeg tænker også at det trods alt er mere relevant med de styles der kan købes nu.

Nogle ting fra messen, var dog med levering i marts eller allerede nu, og dem vil jeg den næste tid vise lidt frem, der er noget at glæde sig til, både nu og senere på året.

Der vil både være “gamle” og kendte brands og favoritter og så nogle nye spændende, som jeg også gerne vil vise jer 🙂 Er det fint for jer, at gøre det på den måde?

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.