På vej til fødselsdag hos Sally Sne

fødselsdagsoutfit

Reklame

En lille hilsen, med billeder af en stolt, og lidt stor, pige på vej til fødselsdag. Hun havde helt selv valgt outfit og var noget så stolt. Der blev testet om der kunne danses i både nederdel og sko inden afgang, og det kunne der 😉

Håret er nu også blevet så langt, at der kan laves en lille bitte fletning, noget hun har ventet på læææænge. Hun har bare nægtet at få det klippet, fordi hun ville have hår som Elsa, det kommer aldrig til at ske, men lad hende bare blive i drømmen, og fletningen den var hun hvertfald tilfreds med for nu.

Og de fine sko, som skrevet om igår, lige her, ja de er som i kan se også godkendt til UG.

Molly My’s bluse er fra Mango Kids, Nederdel fra Poppy Rose (lignende lige her) og skoene fra Angulus.

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Har selv lige købt et par til min datter, men er lidt i tvivl om de er for store/bredde, ved du om Molly My`s er de bredde eller dem der er smalle i modellen og er disse købt med 1,5 cm voksetilæg?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *