Wellness Weeks i Magasin

WelnessWeeks

Reklame

Jeg var i sidste uge inviteret i Magasin, til et event, med fokus på deres Wellness Weeks. Og ærligt, det gad jeg da virkelig godt, fordi jeg bare trængte til noget velvære og god energi, men logistikken gik ikke lige op i denne omgang.

Heldigvis er det ikke kun et event for særlig inviterede, nej det er noget vi alle, også du og jeg, kan deltage i ugerne 8-10, se program og flere detaljer, lige her. Og det er altså ikke kun i København 🙂

Der sker i løbet af ugerne 8-10, og med forskellige ting, som nævnt kan se, lige her.

Nedenfor er blot enkelte af dem, jeg har valgt at skrive lidt mere om, og måske også deltager i.

Der er f.eks. oplæg med MK olie x Joe and the Juice, hvor der fortælles om hvordan vi alle, kan kickstarte en sundere livsstil med juice fra Joe and the Juice og olierne fra MK olie.

Vi drikker i forvejen ret mange juice fra Joe and the Juice, og jeg vil rigtig gerne prøve olierne, så oplagt for mig.

Der er også Ilse Jacobsen demonstration, hvor man kan få mere viden om de, eftersigende, lækre produkter, som er helt fri for parabener. Jeg har selv kun læst om dem, men det ville da også være oplagt at høre lidt mere, inden evt. køb ik?

Og så er der også et spændende samarbejde mellem Johan Bülow x Badeanstalten, i kender sikkert både lakridserne og de lækre saltscrubs ik?

På dette foredrag kan du blive klogere på hvordan rene råvarer er essensen både i gourmetlakrids og lækre, håndlavede beauty produkter fra henholdsvis Lakrids by Johan Bülow og Badeanstalten. Spændende kombi/makkerpar ik?

 

Budskabet for Wellness Weeks er forkælelse. Overskud og energi kommer indefra, men det kan også være noget, vi giver til hinanden. Derfor kan man de kommende uger i Magasin forkæle sig selv og én man har kær med diverse skønheds- og detoxbehandlinger, hudanalyse, håndmassage, smagsprøver eller mini-makeup sessions.

 

 

Ses vi mon i Magasin?

Indlægget skrives i samarbejde med Magasin.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.