Når billederne kommer ud af telefonen….

thumb_IMG_1097_1024

Reklame

Jeg tager tosset mange billeder, både med mit kamera og med min telefon, faktisk så har jeg også en “dårlig” vane med at have mange af mine kamera billeder, liggende i min telefon, enten via min dropbox eller fordi jeg har kopieret dem ned i fotoalbummet, simpelthen fordi jeg tit bruger dem på blog, Instagram og andre steder også.

Alt dette er lig med rigtig mange billeder i telefonen (som heldigvis har meget plads) men alligevel ikke er så hyggeligt, som at få dem rigtigt i papirformat og ud af telefonen.

Jeg er derfor glad for en smart app der kan hjælpe mig, nemlig Kiip, med den kan jeg bestille og printe billeder fra min telefon, virkelig simpelt, det var udover at være nemt også rigtig hurtigt i forhold til leveringstid og kvalitet er tip top i orden til en anbefaling.

Man kan både hente billeder fra Instagram, Facebook, Dropbox og kamerarullen, det bliver næsten ikke lettere vel?

Jeg fik både lavet nye billeder og billeder fra Molly My var helt lille, så nu er der vist ingen undskyldning for at jeg ikke lige kan få udfyldt det sidste i hendes barnets bog.

Find app’en og mere info, lige her. Ps. hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev, får man de første 25 billeder gratis 🙂

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Kiip.

2 Comments
  1. Spændende! Hvor store er de billeder så? Jeg kører med billeder i fodboldkort-størrelse i drengenes mapper. Dvs 9 stk pr side. Så det vil jeg helst blive ved med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.