Har i trampolin erfaringer?

Verden er ikke kun sort/hvid

BlackWhite

Verden er bestemt ikke kun sort/hvid, men nogle gange er den bare smukkere uden farver. Der er noget, for mig, mere dybt over billeder uden farver, som om man selv her skal tænke sig til resten. Og derfor arbejder jeg til tider med mine billeder uden farver.

Molly My selv, blev stik tosset da hun så det billede fra i morges, oppe i højre hjørne, lå på min telefon uden farve, for så kunne man jo ikke se hvor smukt blåt hendes tørklæde var ;-)

Jeg viste hende så den originale udgave, og hun sagde ok igen… Hun er selv begyndt at tage rigtig mange billeder, som nævnt tidligere i, dette indlæg og har faktisk også fået endnu et kamera, som hun render og leger med, mere om det i weekenden.

Kan i bedst li billeder i farver eller sort/hvid? Ikke at jeg kan love jer, at jeg holder mig til enten det ene eller andet, jeg vil nok stadig blande lidt. Men det er altid sjovt at høre, hvad i tænker :-)

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har i trampolin erfaringer?