15% på alle Kavat sko, kun til jer

KavatReklame

En læser efterlyste en rabatkode til Kavat, det kan jeg godt forstå, det ER nemlig bare lækre sko. Ikke nok med at de er pæne (syntes jeg) så er de også med Ecolabel, i smørblødt økologisk skind og det betyder altså også noget for mig, ikke kun udseendet men også at jeg med god samvittighed kan give mit barn en god sko på, både i forhold til miljøet og generelt hendes fødder.

Gældende til og med tirsdag d. 7/3-2016 (midnat), kan i med koden michala15, som nævnt få 15% på Kavat, koden gælder ved køb over kr. 449 og ikke på allerede nedsatte produkter.

Billedet er blot et lille udvalg til piger og drenge, der er mange flere. Find alle modellerne, lige her.

Ha en dejlig lørdag og spørg endelig hvis i er i tvivl om noget 🙂

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *