Klar til skiferie med bløde uldne sager fra danske Wheat

thumb_IMG_1079_1024

Reklame

Der er ikke længe til, at vi skal på skiferie. Vi glæder os alle tre, rigtig meget. Molly My har store planer med de ski, også selvom at hun aldrig har prøvet det før.

Jeg håber sådan at hun får en god oplevelse, vi har hvertfald gjort hvad vi kunne for at forberede hende godt, vi har talt om det, set små skifilm med børn og så skal hun selvfølgelig også på skiskole.

Langsomt med sikkert har jeg også udvalgt tøj og udstyr til hende, hun er lidt af en frossenpind og jeg vil gøre alt for at hun hvertfald ikke kommer til at fryse, så det kan skabe en dårlig oplevelse med skiene.

Hun er jo en uldpige, det ved i vist efterhånden. Og nu er der også tilføjet lidt mere lækkert uld, dette er fra danske Wheat er i 100% merino uld og er udover at være virkelig fint, også smørblødt.

Hun blev så glad da hun så det, “Til mig mor? Åh jeg elsker uld!” 😉

Det kan jo heldigvis sagtens bruges hjemme også, både som inderste lag, som nattøj eller bare hyggetøj i weekenderne. Find det, lige her til junior og lige her, til baby.

Tøjet er modtaget fra Wheat, med henblik på test.

 

6 Comments
  1. Åh, det ser lækkert ud. Plejer at bruge Bilka´s eller Joha til min frossenpind derhjemme. tror Wheat skal prøves når der skal nyt til derhjemme. Glæder mig til at læse om jeres skiferie og hvad Molly My siger til det. Vi regner med at tage afsted til næste år, med vores til den tid 3,5 årige. Rigtig god tur. Og tak for en god og inspirerende blog.

    1. Jeg lover at fortælle meget mere om skiferien, det bliver nemlig rigtig spændende hvad hun syntes om det 🙂

  2. Vi bruger uld undertrøjer året rundt og til den pris så kan jeg sagtens tænke mig at prøve Wheat. Rigtig god tur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.