Klar til skiferie med bløde uldne sager fra danske Wheat

Den gode dinosaur

img_0298-1.jpg

Det er længe siden, at der har været en biograf post her på bloggen, vi har nu ellers løbende været inde og se gode film. En af dem må lige fremhæves, igår var vi nemlig inde og se “Den gode dinosaur” en virkelig fin film. Med gode aspekter som familie, dødsfald, savn og ansvar.

Vi havde også Molly My’s gode ven Marlon med, og han havde faktisk allerede set den i forvejen, men var også helt optaget anden gang. Den er lavet af Pixar, som jo generelt har god kvalitet inden for animationsfilm, og denne er ingen undtagelse. Både børn og voksne, var godt underholdt i hele filmen.

Handlingen følger den unge Apatosaurus, Arlo, der pludseligt mister sin far. Forældreløs må han stå på egne ben og begive sig ud på en farefuld rejse for at genfinde mening med tilværelsen samt opdage sit indre mod.

På rejsen danner den 21-meter høje dino et umage venskab med den lille menneskedreng, Spot, der kravler på fire ben og befinder sig på et udviklingsstadie tættere på en hund end nutidens homo sapiens.

Hvertfald en anbefaling herfra, til en tur i biografen, vejret er jo også oplagt i disse dage ;-)

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til skiferie med bløde uldne sager fra danske Wheat