Nye hjerter bag Lille Figaro

LilleFigaro

Reklame

Hvis i har fulgt med på bloggen, i lidt længere tid, vil i kunne huske min forkærlighed, for den danske webshop Lillefigaro.dk. Sidste år kom der nye hjerter bag shoppen, og jeg har stille fulgt med i hvad de nye ejere mon fandt på 🙂

Det er to søstre der har købt shoppen, og har valgte at køre den videre med en del af de allerede eksisterende brands, ligesom de også har håndplukket og tilføjet nogle nye.

På barn kan f.eks. nævnes Angulus, Superga, Poppy Rose, Aigle, Petit Crabe, Minimalisma, Christina Rohde, Levis, Tiny Cotton og Wheat mfl.

Til mor f.eks. Basic Apparel, Birkenstock, Comfy Copenhagen, Gestuz mfl.

Og på bolig f.eks. Yai Yai, Cooee, Liebe, Liewood, Konge Sløjd, Nicolas Vahé, Oy Oy mfl.

Lillefigaro.dk er tilføjet min liste over favoritshops, og jeg vil arbejde med deres shop og brands over den næste tid. Se mere, lige her.

Ovenstående billede er blot et lille bittte udsnit, af mine favoritter lige pt. 🙂

Måske i også så, dette billede, på Instagram i weekenden, Molly My var hoppet i en af de lækre Poppy Rose kjoler, den glæder jeg mig meget til at hun får brugt til forår og sommer, og ja nok allerede nu med en cardigan og strømpebukser til.

Besøg Lillefigaro.dk, lige her, jeg lover at det vil blive en god oplevelse, men måske også lidt dyrt, det lækre sortiment ligger hvertfald og til shopping.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.