Marts sidste år…..

Så blev det marts og foråret er for alvor en realitet, jeg og vi nyder det! Et tilbageblik på marts sidste år er her til jer. Denne marts, altså i år glæder jeg mig specielt meget til, nemlig fordi at det betyder Molly My’s aller første skiferie, som jeg skrev om igår indlægget, lige her.

Men marts sidste år….

IMG_3618

…. var jeg på spændende presserejse til Holland og efterfølgende Amsterdam, hvor jeg blandt andet anbefalede en lækker morgenmads restaurant, se mere, lige her

IMG_6051-0.JPG

…. filmede vi til Pandora filmen, som jeg viste lige her. Og skrev lidt om dagen og oplevelsen lige her. Den må siges at være en succes, og yderst populær 🙂

IMG_5476.JPG

…. var Molly My til 3 års undersøgelse hos lægen, i eftermiddag skal hun til 4 års (ja lidt forsinket) og denne gang er det også inklusiv vaccination, så vi er i gang med Totte bogen igen, præcis som sidste år. Se mere, lige her.

IMG_5564.JPG

…. skrev jeg om 5 forårs favoritter i København, som bestemt stadig er yderst aktuelle, find indlægget, lige her.

IMG_5776.JPG

…. var der flere lækre ideer til ‘Stop madspild’, kig med og kom evt. med flere ideer, lige her.

IMG_5570.JPG

…. købte vi vores lækre tæppe fra Ellos, og her 1 helt år efter, er vi stadig tosset glade for det, og det er stadig pænt og velholdte, anbefaling herfra. Se mere om det, lige her. Seneste har vi jo faktisk også købt en lyserød udgave til Molly My’s værelse, som jeg viste frem, lige her.

Marts 2016 er jo ikke slut endnu, så det er vel på sin plads at sige, god marts 😉

 

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *