Forårsfin i Serendipity

thumb_IMG_1141_1024

Reklame

Jeg (vi) har en speciel kærlighed til danske Serendipity, det er lækkert, fint, økologisk og dejlig dejlig blødt. Jeg har tidligere skrevet om det, blandt andet, lige her. Og denne sæson, har vi så tilføjet lidt mere til samlingen.

Blandt andet den fine bluse, som Molly My har på ovenfor. Det er lidt svært at se, men på billedet nedenfor, kan det nok bedre fornemmes, at den har et fint fint mønster og et lille girly touch, uden det er for meget.

thumb_IMG_1152_1024

Den har også et lille fint “fald” foran, men det er jo umuligt at se, når hun ligger ned som her, det kan meget bedre ses på billedet, lige her. Den er virkelig fin på 🙂

thumb_IMG_1154_1024

En anden ting, vi har tilføjet, er denne cardigan med perlemors knapper, som jeg også viste frem, lige her.

Den er nemlig allerede brugt rigtig rigtig meget, da den er perfekt til over kjolerne eller bluserne, nu hvor det endnu ikke helt er så varmt endnu, farven er jeg helt pjattet med, den er så smuk til hendes lyse hår og hud. Find den, lige her.

Naturebaby, som er en af vores favorit shops beskrevet, lige her, har et stort udvalg af Serendipity, find det hele, lige her.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.