Min lille mini Rosa + Konkurrence

Ramasjangtøj

Reklame

— Konkurrencen er SLUT, tillykke til Karina og Bitten som begge har fået en mail —

Det er efterhånden længe siden, at der har været i konkurrence her på bloggen. Men denne her har jeg glædet mig lidt ekstra til, efter jeg så det skønne skønne Ramasjang tøj, har jeg nemlig bare vidst at Molly My ville blive så glad, så kollektionen landede. Og jeg tænker at det samme gælder jeres børn, hvis de også er pjattede med Ramasjang.

Nogle af jer, så det måske allerede på Instagram i morges, billedet (lige her) med Molly My i Rosa kjolen? Hun var så glad for den, at hun endte med at tage hendes lille kagerulle med i børnehaven, til legetøjsdagen.

Kollektionen ‘Ramasjang Kluns” er en økologisk børnetøjskollektion lavet i samarbejde mellem by Green Cotton og DR Ramasjang. På tøjet er der applikationer og prints af alle de kendte figurer fra Ramasjang-universet. Altså Rosa fra Rouladegade, Onkel Reje, Christian fra Ramasjang Mysteriet og Hr. Skæg.

Kollektionen lander i butikkerne d. 15/3-2016 og rygterne siger at man nok skal være lidt hurtig, hvis der er favoritter i blandt.

Molly My har selv udvalgt hendes favoritter, som er de tre kjoler nedenfor (nr. 1, 2 og 3), men de er alle skønne, ik? 🙂

Ramasjangkluns1

Rasmasjangkluns2

Ramasjangkluns3

Ramasjangkluns4

Ramasjangkluns5

Ramasjangkluns6

Ramasjangkluns7

Konkurrence:

Er i også vilde med Ramasjang kluns? Så se med her:

Der kan nemlig vindes 2 valgfri styles fra kollektionen, og der trækkes hele 2 vindere. (Altså 4 stykker tøj i alt).

For at deltage i konkurrencen, skal i skrive en kommentar til dette indlæg, om hvilke to styles i gerne vil vinde (udfra nummer på billederne) + størrelse (det fåes fra 98-134), og like indlægget på den lille blå Facebook knap nedenfor indlægget.

Jeg trækker de 2 heldige vindere på mandag d. 14/3 kl. 20.00 (altså dagen inden kollektionen lander i butikkerne)

Kollektionen kan som nævnt købes fra d. 15/3 lige her.

Ps. jeg skal lige godkende kommentaren før den kan ses, så fortvivl ikke, den er kommet med 🙂

(Visited 35 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *