Min lille mini Rosa + Konkurrence

Ramasjangtøj

Reklame

— Konkurrencen er SLUT, tillykke til Karina og Bitten som begge har fået en mail —

Det er efterhånden længe siden, at der har været i konkurrence her på bloggen. Men denne her har jeg glædet mig lidt ekstra til, efter jeg så det skønne skønne Ramasjang tøj, har jeg nemlig bare vidst at Molly My ville blive så glad, så kollektionen landede. Og jeg tænker at det samme gælder jeres børn, hvis de også er pjattede med Ramasjang.

Nogle af jer, så det måske allerede på Instagram i morges, billedet (lige her) med Molly My i Rosa kjolen? Hun var så glad for den, at hun endte med at tage hendes lille kagerulle med i børnehaven, til legetøjsdagen.

Kollektionen ‘Ramasjang Kluns” er en økologisk børnetøjskollektion lavet i samarbejde mellem by Green Cotton og DR Ramasjang. På tøjet er der applikationer og prints af alle de kendte figurer fra Ramasjang-universet. Altså Rosa fra Rouladegade, Onkel Reje, Christian fra Ramasjang Mysteriet og Hr. Skæg.

Kollektionen lander i butikkerne d. 15/3-2016 og rygterne siger at man nok skal være lidt hurtig, hvis der er favoritter i blandt.

Molly My har selv udvalgt hendes favoritter, som er de tre kjoler nedenfor (nr. 1, 2 og 3), men de er alle skønne, ik? 🙂

Ramasjangkluns1

Rasmasjangkluns2

Ramasjangkluns3

Ramasjangkluns4

Ramasjangkluns5

Ramasjangkluns6

Ramasjangkluns7

Konkurrence:

Er i også vilde med Ramasjang kluns? Så se med her:

Der kan nemlig vindes 2 valgfri styles fra kollektionen, og der trækkes hele 2 vindere. (Altså 4 stykker tøj i alt).

For at deltage i konkurrencen, skal i skrive en kommentar til dette indlæg, om hvilke to styles i gerne vil vinde (udfra nummer på billederne) + størrelse (det fåes fra 98-134), og like indlægget på den lille blå Facebook knap nedenfor indlægget.

Jeg trækker de 2 heldige vindere på mandag d. 14/3 kl. 20.00 (altså dagen inden kollektionen lander i butikkerne)

Kollektionen kan som nævnt købes fra d. 15/3 lige her.

Ps. jeg skal lige godkende kommentaren før den kan ses, så fortvivl ikke, den er kommet med 🙂

119 Comments
 1. Uhhha sikke fine kjoler. Jeg er sikker på at Kamma på tre år vil elske kjole nr 2 og 11…….. Men de er faktisk rigtig fine allesammen 💞

 2. Wauw, så meget lækkert. Mine piger ville elske det. Nr. 3 i str. 98 og nr. 11 i str. 116, hvis vi skulle være de super heldige.

 3. Hvor er de fine allesammen. Men jeg ønsker mig 2 og 11 i str 104 til min store pige der elsker at bage 🎂

 4. De er alle så fine:-)
  Min datter blev helt vild da hun så Rosa kjolen, så vi ønsker nr 2 i str 116 og nr 1 til kusinen i str 122, som er pjattet med Hvem er skurken:-)

 5. Mine tvillingedrenge ville elske nr. 4 og nr. 13 i str. 104. – De er stor fan af Ramasjang ☺

 6. Min søn Hjalte på 4 år er autist. Når man er autist har man ofte en tendens til at have en hobby, som man går særlig meget op i. Mere end normale børn. Hjaltes særlige hobby er tal og bogstaver. Da han fik sprog som 3-årig kunne han hele alfabetet udenad efter 4 måneders sprog. Han kan sige og genkende tal op til 999. Derfor er han selvfølgelig også ret vild med Hr. Skæg. Så nr. 13 og 16 ville klart være hans valg, og er ret sikker på, at bogstav-blusen vil blive favoritten. Han ønsker sig dem i str. 116. 😊

 7. Min datter på 4 år vil gerne vinde 1 og 2 i str 110/116 super fed kollektion glæder os til den kommer til salg d.15 marts😃

 8. Woow de er altså bare blevet for MEGA skønne ❤️💪❤️Det var er svært svært valg og mine unger måtte lige i dyb forhandling, men storebror trak sig til fordel for lillesøster og hun haf meddelt at hun vil elske at vinde nr 2 og 11 i str 122. Hun er netop fyldt fire og er ved at vokse ud af 116 😳

 9. Min datter Ida Vera ELSKER Rosa og Christian og hun må simpelthen eje noget af det tøj! 😃😍 Hun ville elske to kjoler, nummer 1 og nummer 2! 👍🏼 str 122 (med mindre det er meget stort i str, så skal det være 116) 😊

 10. nr 17i 128 til min komme skole pige som starter i skole 1 maj og nr 12 til minstemande i str 116

 11. Vi GLÆDER os til det kommer og har SÅ meget optur over at det er øko 😄 Min datter Kamille vil rigtig gerne vinde nr. 1 og nr. 18 i str. 110

 12. Ihhh nummer 2 & 11 er bare så fine og seje. Min Caroline ville elske dem 😍👏🏻 Str 110 hvis vi er så heldige 💚🙏🏻

 13. Nr 2 og nr 3 i str 110. Uh de vil gøre lykke for vores Ronja som skal være storesøster til hele to piger til sommer. Så er der også lige noget godt til arvekassen😉

 14. Åh, hvor har jeg googlet \”Rosa-kjole\” mange gange, fordi mine egne krea-evner ikke rækker til at sy kanelsnegle 😉 Helt klart nr 2 i str 116 til Vega, som dagligt spørger hvordan man kommer med i Rosas program og bager, og så nr 7 i str 98, så Johan også kan blive Ramasjang-smart <3

 15. Åh, hvor har jeg googlet \”Rosa-kjole\” mange gange, fordi mine egne krea-evner ikke rækker til at sy kanelsnegle 🙂 Helt klart nr 2 i størrelse 116 til Vega, der dagligt spørger, hvordan man kommer med i programmet og bager! Og så nr 7 til Johan, så han også kan blive Ramasjang-smart <3

 16. Min datter ville i den grad elske nummer 13 i str 128. Hun er MEGA fan og ELSKER farven blå. Sønnikke drømmer om nummer 16 i str 116. Hans ynglingsfarve er nemlig rød og han er også vild med Hr. Skæg 😀

 17. Ih vil gerne forkæle min datter Ida med kjole nr 2 samt nr 11 i str 110 – sikker på de vil blive et hit

 18. Nr 2 i str 110 til min datter og nr 12 i str 98 til min søn. De to længe ventede børn er mit et og alt!

 19. Thea kunne se Rosa fra Rouladegade i døgndrift hvis hun fik lov, så 2 stk kjole nr. 2, en til Thea i str 104 og en til hendes kusine Lærke i str 98, de ville være alt for søde i matchende Rosa kjoler <3

 20. Åhh FANTASTISK! Jeg vil SÅ gerne vinde et par Rosa-kjoler (2x nr. 2) til min datter og hendes veninde, da de begge er max-Rosa-fan❤️ (Str. 4+6)

 21. Åh hvor ville min egen Rosa blive lykkelig for en Rosa fra Rouladegade kjole ( og det ville hendes storesøster Amalie selvfølgelig også) str 122 + 134

 22. Åh hvor ville min egen Rosa blive lykkelig for en Rosa fra Rouladegade kjole ( og det ville hendes storesøster Amalie selvfølgelig også) str 122 + 134 kjole nr 2

 23. De er alle sammen bare rigtig fine, men mine piger er som mange andre helt vilde med Rosa fra Rouladegade, så ingen tvivl om, at kjole nr 2 vil afstedkomme funklende øjne og glædesråb. Så to af dem i hhv størrelse 98 og 110 ❤️

 24. Jeg har set dem og de er fantastiske. Vi vil gerne vinde nr. 1 i str. 116/122. Og nr. 5 i 92 ☺

 25. Ahh herhjemme har lakrids piber helt særlig status. Så nr 1 til storesøster i str 116 og nr 12 str 98 til lillebror…

 26. Det er jo helt igennem fantastisk, ENDELIG at kunne kombinere økologi og kendte figurer i børnehøjde😃👍🏻 Mellemste pige her i huset, Iben på 7 år eeeeelsker Rosa og Onkel Reje, så hun skal da helt sikkert være ejer af skønne nummer 2 og nummer 11😍😍

 27. Min søn vil elske nr 5 og nr 16. Sidstenævnte vil hjælpe ham med at huske bogstaverne, når han meget snart går fra børnehave til skole/fritidshjem. Vil rigtig gerne vinde de to i str 122/128, alt efter hvordan de er i størrelsen😊🍀

 28. Karla elsker at se Rosa fra Remouladegade – det kalder hun det, så vi har taget det til os… Jeg ved at hun vil blive ellevild med style nr.2 og 18, så jeg håber at jeg kan glæde hende med dem hvis jeg er heldig at vinde.

 29. Min datter Anna på snart 5 år vil blive begejstret for kjole nr. 1 og 2 i str. 110 😍❤️

 30. Helt klart 5 og 13, hr skæg og onkel reje er Leonidas favoritter. Str 98. Mvh og takker for konkurrencen.

 31. Vil elske nummer 5 + 7 i str. 98 til min søn Marcus der både er vild med Chrisian og Onkel Reje 🙂 God dag!

 32. Åh, mine børn elsker Ramasjang-universet!
  Laura vil blive glad for nr. 1 i str. 116 og Bjarke for nr. 5 i str. 128 🙂
  Rosa-kjolen er bare så fin- Jeg kan godt forstå at Molly My tog sin kagerulle med til legetøjsdag!

 33. Mon min tidligere besked blev sendt af sted?
  Mine børn elsker Ramasjang-universet – Laura vil blive glad for nr. 1 i str.116 og Bjarke for nr. 5 i str. 128 🙂

 34. Nr. 2 og nr. 18 i str. 116 til Maria på snart 6, som skal være dessert-kok når hun bliver stor 🙂
  Kh Rikke

 35. Olivia vil være skøn i kjole nr. 2 i str. 122 og otto perfekt i tee nr 13 i str 98. Vi krydser fingre

 36. Ih, hvor ser det skønt ud! Nr. 5 og nr. 13 til William i str. 116 😊 Tænk at kunne være iført én af disse lækre styles, når vi til sommer igen gæster Cirkus Summarum. Ren lykke!

 37. Øj min lille Elliot på 3 år ELSKER Hr. skæg:-)))

  Jeg ville vælge nr. 12 og 13 i str. 104, håber jeg vinder:-)))

 38. Hvor er det fint!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at forkæle min nevø med nr. 5 og 12 i str. 98. 🙂

 39. Åh jeg vil meget gerne vinde to Rosakjoler (style nr 2), str. 116 og 122 – til min datter og min niece ❤️❤️❤️

 40. Nr 1 og 2 er min Tricia helt Helt vild med!!! I str 116 hvis vi bliver så heldige!!! Hun elsker rosa og lakridspiber så ville være så skønt at vinde ❤️😊🙏🏻

 41. Fedt design, to små labre larver herhjemme forguder ramasjang.
  Kjole nr 1 vil min datter uden tvivl elske- str 104
  Og trøje nr 5 er på ønskelisten til hans 5 års fødselsdag her d 1/4 – str 116
  Mvh Morten

 42. Nr. 7 til min Viggo (i str.116), som skal starte i SFO li om lidt.
  Og nr. 2 til min Viola (i str.98), som skal starte i børnehave…, også li om lidt.
  Det er vigtigt at se lidt ekstra godt ud, når man starter et nyt sted 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.