Kom med til påskeægjagt i Frederiksberg Have

Påskeægjagt 2016_2

Påskeægjagt 2016_3

Reklame

Næste lørdag afholder afholder Kinder Surprise (dem med de dejlige chokolade æg), for femte år i træk, påskeægjagt i Frederiksberg Have. Så ja, kun relevant hvis man er fra København eller omegn, men det er min opfattelse, at en del af jer faktisk er det?

Vi har ikke selv prøvet det før, da det de tidligere har har været dage hvor vi har været i sommerhus eller havde andre planer, men i år, altså på næste lørdag skal vi afsted. Jeg tror at Molly My vil syntes at det er helt skønt, og vi kende flere der har rost det meget, så det skal da bestemt prøves.

Det er gratis og ALLE kan deltage. Se mere nedenfor.

plakat_komp

Ses vi? Så kom endelig og sig hej, det kunne være så hyggeligt 🙂

 

 

 

1 Comment
  1. Vi var forbi sidste år, men endte faktisk med at gå igen fordi der var så sindssygt mange mennesker :O

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.