Racoon forårsjakker med 35% rabat, specielt til jer

img_0353.jpg
Reklame

Molly My (og jeg) har glædet os til foråret og solens første lune stråler, det er som om at de rigtig kom frem i går, altså solens stråler, og jeg håber sandelig at de bliver til vi kommer hjem fra ski igen.

Igår fejrede vi solen med årets første is fra Paradis Is, vi elsker begge is, så smilet var stort da jeg spurgte hende om en is skulle være fredagsguf.

Med solen og foråret kommer også forårsjakkerne, igen i år har Molly My og jeg teamet op med Racoon, hvor den fine jakke på øverste billede også er fra. Det er prima kvalitet og et design som altid rammer plet, både hos børn og voksne. Hun har alle år været så glad for den lille vaskebjørn på deres mærker, så da der i år var en jakke med fuldprint, var valget ret let, jeg vidste godt at det var den hun ville vælge.

Har i allerede shoppet forårsjakker? Ellers så har jeg, fået lov til at give jer en speciel rabatkode, på alle forårsjakkerne, dem i kan se, lige her.

Nedenfor lidt flere af min favoritter (til pigerne, der er også mange lækre til drengene), den pudderfarvede med gule prikker er min personlige favorit, men hun fik som nævnt selv lov at vælge.

Med koden Forår bastafår i hele 35% på alle forårsjakkerne, og der er altså mange fine.

Både til piger, drenge, store og små. Se dem alle nedenfor i små billeder. Og find dem alle, lige her.

Molly My’s jakke koster f.eks. kr. 699, med 35% rabat kommer den helt ned på kr. 455. De er alm / til den store side i størrelsen, hvertfald ikke små.

Koden gælder indtil søndag d. 20/3-2016.

Obs. koden gælder kun på jakker og ikke på allerede nedsatte varer.

racoon10

racoon6

Babyjakker

Børnejakker

Lavet i samarbejde med Racoon Outdoor.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.