Luksus køjeseng fra Auping

Auping 0303291611809_correctie

Auping 0303291611819_correctie

Hvis man er i markedet for en køjeseng, så må denne luksus udgave fra Auping, siges at være et rigtig rigtig godt bud, på en sådanne! Den er udover at være meget smuk, også bæredygtig og ikke kun god for børnene, men også miljøet.

I husker nok mine tidligere indlæg om Auping og deres vigtige og bæredygtige budskab? Specielt efter mit besøg til deres fabrik sidste år, er det blevet så meget mere tydeligt for mig, at det er et firma der tænker med hjerter.

Det er super facinerende og meget spændene, se eller gense mere om det, lige her.

Holdbare materialer og tidsløst design

Auronde Bunk Bed har ikke kun et tidløst design, men også en ekstraordinært lang levetid. Sengerammen og benene er fremstillet af 14-lags bøgetræ, der gør det stabil og modstandsdygtig og behandlet med lak eller bejdse, der giver en slidstærk overflade. Det betyder, at sengen kan holde til adskillige børnepudekampe og et langt sommerhusliv.

Cradle2Crade certificeret

Auronde Bunk Bed er certificeret efter Cradle2Cradle Basic-princippet, hvilket betyder, at mere end 50% af sengen består af genanvendte eller genanvendelige materialer. Og sengerammens bøgetræ stammer fra europæisk bæredygtigt skovbrug. Desuden er rammen lakeret eller bejdset med vandbaseret maling uden kemikalier.

Køjesengen, som er af Aupings kendte Auronde model kommer til Danmark i maj og kommer til at koste kr. 39.995, så det er en luksus udgave, ingen tvivl om det. Men en bæredygtig luksus udgave. Og med den smarte funktion at den senere hen, kan skilles til to enkelte senge, og så er prisen jo lidt mere spiselig, med det i mente.

Den fås i 12 forskellige farver: Bejdset hvid, Natur bøg, Kastanje, Kirsebær, Sort og Wengé.
Lakeret alpin hvid, Ocean blue, 1973 green, Moss grey, Granitgrå, Sort.

Se mere, lige her.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.