Når rejsen er en (pirat) fest

thumb_IMG_1330_1024

thumb_IMG_1321_1024

Turen til Norge, startede med en tur på Oslo båden, og sikke en tur! Vi havde helt stille vejr og derfor ingen voldsomme bølger og søsyge, hvilket i sig selv jo var dejligt. Men jeg mener mere sikke en tur, i forhold til Molly My’s begejstring, det var bare et hit.

Måske i kan huske at jeg tidligere (i dette indlæg) har været på en venindetur med Oslo båden, og allerede dengang tænkte jeg om det ikke også ville være oplagt til en familietur, det fik vi jo så prøvet nu.

Molly My’s fleece på øverste billede er fra Nordic Label, som jeg skrev mere om, lige her.

thumb_IMG_1262_1024

thumb_IMG_1274_1024

Molly My’s kjole er fra Phister og Philina, og findes, lige her.

Turen var 100% på Molly My’s præmisser og startede med at hun fik en “børnebillet” med forskellige små klistermærker, der alle var lig med en ting. F.eks. adgang til badeland, en børnedrink, en bog, en drikkedunk eller madkasse, en is mm.

Hun gik stolt rundt og skulle finde de forskellige steder, og specielt stor lykke gav drikkedunken, i den var der nemlig også en lille malebog, farver og et pirat tørklæde, hvorfor hun resten af turen havde det om hovedet 😉

Hun var i kuglebad, til børnefest og fik et ballondyr og hyggede sig i det hele taget fra vi ankom til vi skulle i seng eller køje hedder det vel egentlig?

Vi har altid selv en dyne, pude og sovedyr med til Molly My, når vi rejser, det er hyggeligt for hende med eget i nye senge, og derfor også med på denne tur.

thumb_IMG_1253_1024

thumb_IMG_1249_1024

Molly My’s sengetøj er fra by mushRoom, som jeg skrev mere om, lige her.

Vi spiste på deres store buffet restaurant, som også havde en speciel børneafdelingen, ikke at det var nødvendigt, der var rigeligt (mere end rigeligt) i voksen afdelingen, som hun også kunne spise.

Vi havde bord kl. 18, men ændrede det til kl. 17, da vi alle var sultne og det var skønt, for det første stykke tid var vi ikke mere end max 10 i hele området, og var også de aller første til at tage af maden, alt var derfor helt opfyldt og lækkert.

Ved alle måltider var der farver og tegnepapir til børnene, virkelig fint og jo egentlig ret enkelt, men smart for at børnene lige er underholdt lidt, hvis de er lidt hurtigere færdige end forældrene.

thumb_IMG_1304_1024

Molly My’s kjole er fra Ramasjang kollektionen, som jeg skrev mere om, lige her.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, som vi jo allerede skal opleve igen på hjemrejsen.

Jeg forstiller mig at det bliver noget med, “Jeg vil ikke hjem”, når ugen er slut og skiene skal afleveres, men så kan vi jo heldigvis lokke hende med at hun skal på Oslo båden igen.

Og der er faktisk også lidt klistermærker tilbage på hendes børnebillet, som skal bruges 🙂

Vi har allerede talt om, at vi da skal snuppe sådan en tur til Oslo igen, måske næste gang bare en smut tur med de obligatoriske 8 timer i Oslo og så hjem igen.

 

 

Rejsen er sponsoreret af Visit Norway, men lige dette indlæg er ikke en del af aftalen, blot mig der syntes at rejsen op, også fortjente et indlæg.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.