Nordic Label, lækker blød og tynd fleece

Screen Shot 2016-03-14 at 07.32.13

Reklame

Kender i Nordic Label, et nyt mærke fra Utoft Kids Group, dem der blandt andet står bag mærker som En Fant og Small Rags. Nordic Label, er enkelt, lækkert og til priser hvor de fleste kan være med, få basis styles som kan kombineres med hinanden eller andet man allerede har hjemme.

Den fleece som Molly My har på, her på billedet koster f.eks. kr. 199,95, det er altså en god pris, for lækker kvalitet. Den er dejlig dejlig blød, tynd, så den kan være inden under en jakke og derfor perfekt her på skiferien, eller til børnehaven, bilen osv.

Find mere Nordic Label, lige her. Og fleecen lige her.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.