En herlig hilsen fra Hafjell

thumb_IMG_1671_1024

Sponsoreretindlæg

En hilsen fra Hafjell, hvor vi er velankommet, men det så i nok i indlægget igår, lige her. Ellers løbende på Instagram eller Snapchat? 🙂

Men ja, en hilsen fra Hafjell, hvor vi nyder skiferien, solen og sneen, og den meget (meget smukke) smukke natur.

Molly My er som tidligere nævnt, i tidligere indlæg om skiferien, lige her, på skiskole dagligt i 1,5 time, og det er super godt.

Jeg vil fortælle meget mere om skiskolen og fremdriften i mit indlæg når vi kommer hjem, så har vi nemlig fået alle dagene med. Men her efter de første to dage, er det et stort hit! 🙂

thumb_IMG_1660_1024

Alt den friske luft, og alle de nye og forskellige indtryk gør så tilgengæld også at hun er ekstra ekstra træt om eftermiddagen og aftenen.

Så de fleste dage hygger vi i lejligheden, hvor vi selv laver mad, ser tegnefilm og laver lidt forskelligt, som at tegne, spille spil osv.

Vi har hjemmefra pakket lidt forskellige sager, både noget gammelt og kendt og lidt nye overraskelser, en nye farvelade og andre kreating, ligesom vi også havde fyldt bilen godt op med forskellige madvarer og lidt hyggeligt som stearinlys, blomster, servietter osv.

Selvom man er hjemmefra, må det jo gerne være hyggeligt ik?

thumb_IMG_1353_1024

Vejret er overraskende godt, som i høj sol og meget varmt, så vi har haft alt for meget tøj på den første dag, jeg tænkte bare Norge = rigtig koldt, og det er slet ikke tilfældet.

Efter den første dag på skiskolen sagde den ene instruktør til os, at Molly My havde alt for meget tøj på. Men altså hellere svede end fryse ik? Dog har hun nu mindre på 🙂

Vi brokker os dog ikke over solen og varmen, det er ret hyggeligt f.eks. at kunne spise frokosten udendørs foran hytten.

thumb_IMG_1553_1024

thumb_IMG_1379_1024

Dette er udsigten fra vores hytte, lige ud i sneen til leg eller på med skiene med det samme, det er da lækkert ik? (Vi bor i denne hytte/lejlighed)

Norge og Hafjell kan i den grad anbefales, super smukt og børnevenligt.

 

Indlægget er sponsoreret af Visit Norway, der har sendt os afsted på denne ferie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.