Luksus køjeseng fra Auping

Forskellige kreative ting til turen (eller hjemme)

thumb_IMG_1399_1024

thumb_IMG_1574_1024

Reklame

Inden vi rejste på skiferie, fyldte jeg godt op med forskellige små kreative ting, så der var lidt ekstra hyggeligt til eftermiddags og aftenstunderne. Det skulle være noget, der ikke fyldte for meget og samtidig noget som Molly My ville syntes var spændende at hygge med.

Altid er det de skønne sager fra Djeco, der fanger min og hendes smag, det ER bare fine ting, som hun med lidt hjælp, sagtens selv kan lave og hygge sig med. Men det ender nu altid med at blive et fælles familie projekt.

Find alt Djeco kreativ leg, lige her.

Der er mange mange sager, så kig kategorien igennem. Ellers kan tusserne findes, lige her. Klistermærke sættet med dyr, lige her. Og saksene, lige her.

Vi har også denne æske med, men den har hun ikke fået endnu, vi gemmer lidt, så det hele ikke kommer frem på en og samme gang.

 

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus køjeseng fra Auping