37 er vel ikke noget man fejrer…..

Screen Shot 2016-03-16 at 18.44.45

På tirsdag (d. 22/3) fylder jeg år, 37 år. Hverken rundt, midt imellem eller tæt på, så i heller ikke noget der skal fejres. Det er som de andre år ikke noget som jeg eller vi gør noget stort ud af.

Faktisk er min plan at tilbringe dagen i sommerhuset med Molly My, hun taler ret meget om at det snart er min fødselsdag og har også allerede givet mig en gave, fordi hun ikke kunne vente. En meget meget fin pingvin perleplade, som hun havde lavet i børnehaven. Men det bliver nok noget med at vi laver en kage eller andet hyggeligt, netop fordi hun gerne vil fejre mig.

Fødselsdagsgaver er heller ikke noget vi gør et stort nummer ud af, faktisk er det mest mig selv der køber en gave. Til Michala fra Michala.

Men de seneste år har Molly My også gerne ville give mig en gave, hun har talt om at de skal i Fætter BR og købe noget til mig, jeg er ret spændt på udfaldet 😉

Min egen ønskeliste, den der “Til Michala fra Michala” indeholder i år lidt forskellige sager, jeg skal have besluttet mig, for alle tingene bliver der ikke råd til, hvertfald ikke på en og samme gang.

Som altid ønsker jeg mig, alt fra Kokoon. Deres silke er og bliver mit favorit tøj, så meget at jeg har slidt flere styles op, men det er udelukkende fordi jeg skambruger dem.

Endnu en Leowulff taske er også på listen, jeg har allerede fem styk (FEM?!) men den nye i leo eller den babyblå må altså hjem til samlingen også.

Et ur har jeg længe gået og ville købe mig, og ærligt så prioriterer jeg altid en rejse over det klassiske Rolex ur, hvergang der er råd til et, så køber jeg en rejse i stedet for, sådan har det været en del gange, men rejserne vinder altså bare.

Dog mangler jeg et ur, og de helt enkle fra Arne Jacobsen er ret fine og bestemt til at betale, samtidig med at man også rejser 😉

Smykker er altid en favorit og på listen er også smukke øreringe fra Jane Kønig og det nyeste skud på stammen, nemlig deres Love letter halskæder.

Derudover er det altid lækkert med cremer og andet dullegrej, min tørre hud skriger på lækkerier, så det skal nok også købes.

Hvad skal jeg ønske mig / købe denne gang?

Det gode ved selv at købe til sig selv, er jo at man præcis får hvad man ønsker sig, selvom jeg også er ret spændt på hvad Molly My mon finder i Fætter BR.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.