66°North – Det absolut lækreste skitøj!

thumb_IMG_1413_1024

66north

Reklame

Molly My har simpelthen haft de lækreste sager med på denne skiferie.

Her fra Islandske 66°North, jeg fristes til at skrive næste for lækre sager, for sagen er den at vi er så heldige med vejret,at hun faktisk har haft det for varmt. Luksus problem ik?

Det var tanken at hun skulle have det lækre fleece sæt under flyverdragten, men efter første dag endte vi med at bruge det hver for sig, simpelthen fordi her er så meget sol og varme.

Flyverdragten er en klasse for sig, den har lækkert og meget blødt foer og har så mange gennemtænkte deltaljer og rigtig god pasform.

Tit har flyverdragter, på Molly My, været meget bredde og lidt store i det, denne sidder perfekt og gør at hendes bevægelsesfrihed er i top, hvilket er vigtigt når hun er på skiene, eller generelt hjemme på legepladsen i børnehaven.

thumb_IMG_1701_1024

Fleece sættet med bukser og bluse, er blødt, varmt og helt neutralt, hvilket gør at det kan bruges på kryds og tværs til andre dele. Blusen er højhalset, hvilket gør den perfekt under en dragt eller jakke, som måske er lynet lidt op pga varmen, eller bare som ekstra til de helt kolde dage.

Det er IKKE sidste gang at Molly My skal i 66°North, eneste anke må være at det har været for varmt for hende, men det er aller første gang vi oplever det “problem”, hun er generel nemlig lidt af en frossenpind 🙂

66°North fåes, lige her, på deres egen webshop (både til børn, dame og herre) og ellers har de også selv butikker i København.

Tøjet er modtaget til test, af 66°North

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.