37 er vel ikke noget man fejrer.....

Opel Corsa på skiferien

thumb__MG_1618_1024

Sponsoreretindlæg

I husker måske mit tidligere indlæg, om vores bilkøb? Ellers så se/gense det, lige her.

I det skrev jeg nemlig om det med at der med bilkøbet, åbnede sig nye muligheder, og at vi tænkte på at køre på skiferie.

Som i nok ved, så er vi afsted lige nu. Og selvfølgelig er det med den nye bil, nemlig vores Opel Corsa, læs mere om den hos Opel. Og se evt. tilbud, hvis i bliver fristet ;-)

img_1284.jpg

img_1267.jpg

Vi er stadig rigtig rigtig glade for den, og selvom det jo ikke er en stor, men en lille bil, så er den stadig rigtig rummelig.

Vi har derfor uden problemer kunne have alt vores skitøj, skistøvler, tøj, mad osv med herop.

Med en nye bil, og nye biler generelt, kommer jo en masse nyttige features, på denne tur har vi været specielt glade for varme i rattet, sensor der fortæller om vejrforhold, f.eks. med en advarsel ved glatte veje osv.

img_1359.jpg

img_1230.jpg

Alt i alt er vi meget tilfredse, for os en perfekt familiebil, rummelig, men ikke kæmpe stor. Helt som det skal være, når man bor på Vesterbro, hvor der er kamp om parkeringspladserne.

Og ja, bilen er tosset beskidt på disse billeder, sådan er det når man kører på saltede veje og i sneen, en del af charmen ved skiferie, ik? :-)

 

Indlægget er sponsoreret af Opel.

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

37 er vel ikke noget man fejrer.....