En nye søskendevogn til Molly My og venner

thumb_IMG_0430_1024

Reklame

I kan sikkert huske fra tidligere indlæg og eller billeder, at Molly My (og vi) havde en skøn gammel søskendevogn, som vi flittigt brugte når der skulle venner med hjem?

Den blev desværre stjålet, fra vores aflåste gård, indsat selv sur smiley! Og Molly My var meget frustreret og ked af det, kan jeg så ikke få venner med hjem mere mor?? 

Vi tænkte og tænkte, de er jo trods alt 4 år nu, og kan jo fint gå, men det er bare rarest at have “styr på dem” det er nogle ret trafikeret veje vi skal krydse, og se små ben er tit trætte om eftermiddagen.

Så beslutningen blev at vi måtte have en ny vogn, og så låse den godt fast denne gang. 

Vognen er denne 2ME Duo Swing søskendevogn, som lige nu er på tilbud hos Jollyroom, nedsat fra kr. 4.499 til kr. 2.799, find den lige her.

Vi er blevet så glade for den, at jeg også kan finde på at tage den, når der kun er Molly My med, den er nemlig så rummelig til f.eks. take away eller andet vi skal have med frem eller tilbage.

Ligesom jeg også tænker at den vil være et hit, når alle forårets loppemarkeder begynder lige om lidt 🙂

thumb_IMG_0428_1024

thumb_IMG_0429_1024

Molly My et super glad og stolt, og vi forældre også glade, den kører virkelig godt og nemt, også selvom der sidder to store børn i den 🙂

Vognen er modtaget af Jollyroom.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *