Ganni, Goya & Gardenia

Forårsstyles

Reklame

1. Ganni kjole //  2. Gardenia loafers // 3.  Ganni cardigan // 4. Stine Goya bluse // 5. Ganni badedragt // 6. Gardenia ballerinaer

Jeg kan se, at noget af det, i er rigtig glade for, er blogindlæg “til mor” altså dem hvor jeg enten skriver lidt mere personligt om mig og mine tanker eller med inspiration til mor, typisk til garderoben, men lidt bolig er det da også blevet til. Og det er jo egentlig de indlæg, som jeg er dårligst til at lave, eller hvertfald ikke dem, som jeg laver flest af.

Det vil jeg derfor gerne blive bedre til, tit hænger det sammen med, at jeg selv syntes at de bliver så upersonlige, når der ikke er egne billeder, men “bare” collager som i dette indlæg.

Og det hænger igen sammen med, at jeg ikke er så god til at få taget billeder af mig selv, men det vil jeg også gerne prøve at blive lidt bedre til. For det er ikke fordi at mode til mor, ikke fylder, jeg skal jo også have tøj på kroppen, det bliver dog ikke skiftet lige så tit som Molly My’s.

80%, eller nok faktisk mere, af mit tøj er sort og for mange sikkert ret kedeligt, men jeg har også enkelt farvede elementer.

Ovenfor er nogle af de ting jeg ønsker mig til dette forår / sommer, hvor jeg dels har nogle spændende arrangementer og rejser på programmet, og ellers generelt bare trænger til lidt frisk pust til tøj skabet. Lidt sort og lidt farve, alle dele kan både bruges til hverdag, weekend og fest.

Har i det ikke også sådan? At når solen kommer så skal der nyt og lidt farver til?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.