Inspiration til børneværelses “kunst” ♡

thumb_IMG_1935_1024

Reklame

Øverste billede er fra Molly My’s værelse hjemme på Vesterbro, et værelse hun er meget meget glad fro 🙂 I påsken har vi et spændende, og ret hyggeligt, projekt i sommerhuset. Vi skal lave et lille værelse til Molly My i vores entre/gang, det bliver ikke stort, men ret fint alligevel, tror jeg.

De fleste ting er på plads, som seng, en lille reol, puder, tæppe, lampe osv. Faktisk mangler vi bare at finde på “kunst” til væggen. Fordi det ikke er så stort et værelse så sengen og “pynt” de bærende elementer, har jeg besluttet at der skal flere forskellige billeder op, i forskellige størrelser og udtryk.

Når jeg spørg Molly My vil hun faktisk bare gerne have det samme som hjemme, altså et billede af Gunner og andre favoritter, og selvom vi gør meget ud af, at indrette os i sommerhuset på samme måde som hjemme, så syntes jeg alligevel at det er liiidt tosset at købe de samme plakater og tryk.

SidselBrix

Vi har derfor sammen kigget efter nogle andre, som vi begge syntes at de er illustrationer med eventyr og kendte børnesange er virkelig skønne.

De er tegnet af Sidsel Brix, og findes alle, lige her.

Er de ikke smukke og samtidig skønne til en fortælling eller sang inden sengetid?

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.