Molly My & Mormor #1000kmafkærlighed

IMG_0850

Sponsoreretindlæg

Måske i så det på Instagram tidligere idag, at Molly My har været på kærlighedsdate med mormor? (Øverste billede, er Molly My’s glæde da jeg fortæller hende hvor vi skal hen…..)

Sagen er den at Q8 har lanceret et nyt initiativ der skal støtte kærlighed på tværs af landet, og dermed sætter kærlighed over afstand, men alligevel foreslår at man kan mødes på midten, nemlig på en Q8 tank 😉

Vi bor i København og mormor i Humlebæk, så selvom afstanden måske ikke syntes meget lang, så er det alligevel ikke så tit at de to ses, det er der mange grunde til, men en af dem er bestemt tiden i hverdagen og dermed også afstanden. Vi aftalte at mødes næsten på midten, nemlig i Hørsholm, hvor de hyggede sig og spiste en hotdog med Q8’s nye kvalitetspølser fra Lindvalls.

IMG_0924

Mødet sluttede nu ikke her, da vi kørte videre med mormor hjem, men i princippet kan man jo sagtens mødes kort til et kram, en kop kaffe eller en hotdog. Det har Q8 hvertfald nu lagt op til, med den nye kampagne.

Imens de nød deres hotdog og hyggede fik min bil lidt servicehjælp, og se det er noget jeg kan forstå mig på, eller netop ikke forstå mig på, altså det med biler.

Med sådan her en lille servicehjælp, kan man helt gratis lige få tjekket olie, kølervæske, dæktryk mm. og det er da rart ik?

Specielt for sådan en som jeg, der ikke har forstand på den slags. Læs mere om den, lige her.

IMG_1031

Ps. det er 1. torsdag i hver måned fra 15-18 man kan få servicehjælp. Hotdogs, kærlighed og alt andet er hver dag.

Hvad siger i, er det hyggeligt at mødes på halvvejen, det kan måske gøre at man ses lidt oftere, hvis ikke afstanden er så lang?

 

Indlægget er sponsoreret af Q8

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.